Türkiye'nin En Güzel İli? |
12-12-2007 | #1 |
mate
|
Türkiye'nin En Güzel İli?Evet arkadaşlar şimdide herkes Trkiye'de en beğendiği ili yazsın Bir çok il gördüm İzmir gibisini hiç bulamadım ben |
Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli? |
12-12-2007 | #2 |
JOKER
|
Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?bende çok gezdim istanbul ve izmir derim izmirde yıllarım geçti güzel bir şehir
12-12-2007 | #3 |
tatia27
|
Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?istanbul bence en güzel il
12-12-2007 | #4 |
punisher
|
Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?Belli TRABZON'a hiç gelmemişsiniz siz :sm_cool: Bir de koca koca puntolarla yazmanıza gerek yok vurgulayıcı olmak dikkat çekiçi olmak değildir :sm_cool:
12-12-2007 | #5 | |
mate
|
Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?Alıntı:
Pardon ? ne demek istediğinizi pek anlayamadım Konu içeriği "en güzel şehri belirleyelim" değil dikkatinizi çekerim İçerik; herkesin fikrini beyan etmesi yönünde Senin şehrin benim şehrim yapmanın çocukca olacağı kanısındayım Evet Trabzonu görmedim ama görmeyi en çok istediğim şehir diyebilirim çünkü karadenizi çok beğeniyorum |
|
12-12-2007 | #6 |
tatia27
|
Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?mateye katılıyorumşuan vaktim olsa ilk görmeyi istedigim yer karadenizzzzbende gaziantepliyim ama istanbulu çok begeniyorum |
12-12-2007 | #7 |
suskun
|
Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?en beğendiğim Bodrum,gezdim gördüm ama gezipte göremediğim bide trabzon:)
12-12-2007 | #8 |
pesimistt
|
Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?waLLa şmdie kadar nerdyse her yere qttm bnce qttiqm her yer qüzeLdi :)) ama tbi kyseri bambaşka :D
12-12-2007 | #9 |
RaHaTSiZ
|
Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?~~ Güzel ülkemin her ili güzel yau ben ayrım yapmıyorum :) Ama illa belirtmem gerekirse her ne kadar istanbulda yaşasamda İzmir en sevdiğim şehirdir ~~ |
12-12-2007 | #10 |
efobedo
|
Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?:59:SİVAAS=YİGİDOLAR :59: bide istanbul
Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yokBu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
12-14-2007 | #11 | |
punisher
|
Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?Müdürüm ne derse haklıdır yapıcağım yorumda çocukca olacagı kanısındayım Alıntı:
|
|
02-12-2008 | #12 |
bukettt
|
Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?Görmediğim yerleri nedense çok güzl buluyorummÖrn karadenizde bir il yahut izmir vs denz sehleri |
02-12-2008 | #13 |
Gözyaşı
|
Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?Ben denizli diyorum çünkü memleketimi seviyorum özellikle pamukkaleyi bi gelin görün hepinizi beklerim Denizliye
02-12-2008 | #14 | |
RaHaTSiZ
|
Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?Alıntı:
|
|
02-12-2008 | #15 |
Gözyaşı
|
Cevap : Türkiye'nin En Güzel İli?oteleri yıkıp düzenlediler orası güzel gelmediyse recep yazıcıoğlu parkı var mutlaka beğeneceksin25 |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|