![]() |
Çiçekle Suyun Hikâyesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çiçekle Suyun Hikâyesiçiçekle Suyun Hikâyesi ÇİÇEKLE SUYUN HİKÂYESİ Günün birinde bir çiçekle su karşılaşır ve arkadaş olurlar ![]() İlk önceleri güzel bir arkadaşlık olarak devam eder birliktelikleri, tabii zaman lâzımdır birbirlerini tanımak için ![]() Gel zaman, git zaman çiçek o kadar mutlu olur ki, mutluluktan içi içine sığmaz artık ve anlar ki, suya aşık olmuştur ![]() İlk kez aşık olan çiçek, etrafa kokular saçar, Sırf senin hatırın için ey su diye ![]() ![]() ![]() Öyle zaman gelir ki, artık su da içinde çiçeğe karşı bir şeyler hissetmeye başlamıştır ![]() çiçeğe âşıktır ama su da ilk defa aşık oluyordur ![]() Günler ve aylar birbirini kovalarlar ve çiçek acaba Su beni seviyor mu? diye düşünmeye başlar ![]() Çünkü su, pek ilgilenmez çiçekle ![]() ![]() ![]() alışkın değildir böyle bir sevgiye ve dayanamaz ![]() Çiçek, suya "Seni seviyorum der ![]() seviyorum" der ![]() yine Seni seviyorum der ![]() ![]() Çiçek, sabırlıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Artık öyle bir duruma gelir ki, çiçek koku saçamaz etrafa ve son kez suya Seni seviyorum ![]() ![]() Su da ona Söyledim ya ben de seni seviyorum ![]() ve gün gelir çiçek yataklara düşer ![]() artık ![]() ![]() Yataklardadır artık çiçek ![]() çiçeğin, yardımcı olmak için sevdiğine ![]() ![]() ![]() Bellidir ki artık çiçek ölecektir ve son kez zorlukla başını döndüre gerçekten seviyorum ![]() karşısında ve son çare olarak bir doktor çağırır nedir sorun diye ![]() ![]() ![]() çiçeği ![]() ümitsiz artık elimizden bir şey gelmez ![]() Su, merak eder, sevgilisinin ölümüne sebep olan hastalık nedir diye ve sorar doktora ![]() bakar suya ve der ki: Çiçeğin bir hastalığı yok dostum ![]() ![]() ![]() Bu çiçek sadece susuz kalmış, ölümü onun için der ![]() Ve anlamıştır artık su, sevgiliye sadece Seni seviyorum demek yetmemektedir ![]() ![]() ![]() (ALINTI) |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|