Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eren, ilgın, kadınlar, kemale, melike

Kemal'e Eren Kadınlar - Melike İlgün

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kemal'e Eren Kadınlar Kitap Özeti - Melike İlgün Kitapları - Melike İlgün Kitap Tanıtım - Kemal'e Eren Kadınlar Kitap Fiyatı - Kemal'e Eren Kadınlar Ön Okuma
Kitap Özet
Kemal'e Eren Kadınlar

Öbür dünyada en büyük düşmanınızla bir odaya kapatıldığınızı düşünün Hiç kimse yok O, siz ve kininiz, o kadar! Ne yapardınız? Melike İlgün bu sorunun peşine düşüyor Mustafa Kemal Atatürk'e âşık iki kadını, Fikriye ve Latife'yi öbür dünyada bir araya getirip hesaplaştırıyor Kemale Eren Kadınlar Fikriye'yi, Latife'yi ve onların Mustafa Kemal'ini anlatıyor

"Okumak için geç kaldım diye kızdım kendime Tarihi bir aşka aynı anda iki farklı açıdan bakıyor olmak insanda saatlerce okuma isteği uyandırıyor"

-Sözcü-

"Kemale Eren Kadınlar Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna ışık tutuyor"

-Cumhuriyet-

"Bu kitap çok konuşulacak! Latife ile Fikriye öbür dünyada karşılaşırsa"

-Hafta Sonu-

"Melike İlgün ölümüne susmuş iki kadına yeniden can verip, bu dünyada yarım kalmış hesaplaşmalarını devam ettiriryor"

-Tempo-

"Melike İlgün iki kadının hesaplaşmasına yer verirken, onların gözünden cumhuriyet tarihine bakış atıyor"

-Elele-

"Bu kitap farklı Bu defa Kemal Atatürk'e âşık olan kadınlar olarak değil, yalnızca Fikriye ve Latife olarak"

-Gazeteport-

Kitap Ön Yüzü

Kitap Künyesi

Alfa Yayınları

» Roman

Fiyatı : 19,00 TL

Temmuz 2012, 440 sayfa, ISBN: 9786051064628

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com