ah leyar

Eski 11-13-2007   #1
gülgüzeli

ah leyar

Sabah kalktığımda ilk aklıma gelensin Ağladığım, güldüğüm ve sevgilim sen benim tek sevdiğim, aşık olduğum adamsın Sen karanlıklar arasında kaldığımda tek ışığımsın Ne ayrılıklar yaşadık seninle Çok düşündüm neden diye(!)
Her ayrılıkta dönmeyeceğim desem de, döndüm dayanamadım sensizliğe! Senden sonrası yok bilirim Sen benim ilk sevdiğim,gizlice buluştuğumsun Her gideceğini duyduğumda yüreğim benden önce ağlıyor "Gitmeeee" olmaz diyor, başkasını değil, tek seni istiyor Senin sevginden başkası ona yetmiyor Sensizlikte her gün bitiyor Her sensizlikte ölüyor ama sevgilim gören olmuyor
Bu kalp seni hep sevdi ve sonsuza kadar sevecek!!! Seni yanındayken bile özlüyor Bak gene bu türkü çalıyor:
"sana sevdiğim diyemem
yalan yalan yalan
sen karasevdamsın benim
duman duman
ah leyar yar
yine başımda sevdan
ah leyar yar"

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com