![]() |
Anlar |
![]() |
![]() |
#1 |
pesimistt
|
![]() AnlarEğer yeniden başlayabilseydim yaşamaya İkincisinde daha çok hata yapardım ![]() Kusursuz olmaya çalışmaz, sırtüstü yatardım Neşeli olurdum ilkinde olmadığım kadar ![]() Çok az şeyi ciddiyetle yapardım ![]() Temizlik sorun bile olmazdı asla ![]() Daha çok riske girerdim ![]() Seyahat ederdim daha fazla ![]() Daha çok güneş doğuşu izler, daha çok dağa tırmanır, daha çok nehirde yüzerdim ![]() Görmediğim birçok yere giderdim ![]() Dondurma yerdim doyasıya, daha az bezelye ![]() Gerçek sorunlarım olurdu hayali olanların yerine ![]() Yaşamın her anını gerçek ve verimli kılan insanlardan olurdum ![]() Farkında mısınız bilmem yaşam budur zaten ![]() Anlar, sadece anlar ![]() Siz de "an" ı yaşayın ![]() Hiçbir yere, yanına: termometre, su, şemsiye ve paraşüt almadan gitmeyen insanlardandım ben ![]() Yeniden başlayabilseydim, ilkbaharda pabucumu fırlatır, atardım ![]() Ve sonbahar bitene dek yürürdüm çıplak ayakla ![]() Bilinmeyen yollar keşfeder, güneşin tadına varır, çocuklarla oynardım, bir şansım daha olsaydı eğer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama işte, 85'imdeyim ve biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ölüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Jorge Luis Borges Yaşam Nedir Diye Soranlara
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yaşam Nedir Diye Soranlara |
![]() |
![]() |
#5 |
mertdk
|
![]() Cevap : Yaşam Nedir Diye Soranlaracok buyuk anlamlar tasiyan bir siir, bizimle paylastigin icin tesekkurler pesimistt ![]() bir kez yasamis(85yil) ve bundan dersler cikarmis birisinin sozlerine kulak verip bu hayati ikinci yasantimizmis gibi yasamali bence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Yaşam Nedir Diye Soranlarabu şiiri daha hayatımın başında okumama fırsat verdiğin için teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Yaşam Nedir Diye Soranlaraher ikinize de tşk ederm ![]() ![]() ![]() önmLi oLan bu anLarn farkına warabiLmektr bnce :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
mertdk
|
![]() Cevap : Yaşam Nedir Diye Soranlarabide bu anlam ve onemi unutmamak :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Yaşam Nedir Diye SoranlaraYeniden başlayabilseydim, ilkbaharda pabucumu fırlatır, atardım ![]() Ve sonbahar bitene dek yürürdüm çıplak ayakla ![]() Bilinmeyen yollar keşfeder, güneşin tadına varır, çocuklarla oynardım, bir şansım daha olsaydı eğer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() emeğine sağlık pesimistt çok güzel bi paylaşımdı ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Yaşam Nedir Diye Soranlaraevet hakLısınız siL baştan yaşayamıyoruz işte ![]() ![]() ![]() iLqinizden dLayı tşk ederm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Yaşam Nedir Diye SoranlaraYaşamın her anını gerçek ve verimli kılan insanlardan olurdum ![]() Farkında mısınız bilmem yaşam budur zaten ![]() tşkler çoq güsel ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|