Aşkın Kaşanesi...

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşkın Kaşanesi...

"Var olduğunu bilmek için yaşa Beni bilmek için, sevgiyi yaşamak için! Deneyim bilmektir Deneyerek öğrenir insan Gönül gözü açık insan için artik uyku bitmiştir Uyanan insan, Ben kimim? Ne yapıyorum? Niçin buradayım? sorularının cevaplarına ulaşmıştır Ve bir yolculuğa çıkar yaşamı başka bir boyuttan yaşamaya başlar Aynı dünyadadır ama manzara değişmiştir İçinden her durumda sevincin kahkahaları yükselir Eşsiz güzellikte bir müzik tüm evrenleri doldurur Ve bu eşsiz müziği duyan insan, herkesin duyması için ney gibi, o müziğe araç olur

Bu yolculuk içseldir Sevgi dolu, coşkulu, öğrenmek ve öğretmek dolu, paylaşım dolu İçinde bu yolculuğa çıkan insana, içsel gelişimiyle paralel dünya deneyimleri gelecektir Uyanan insan tanrısal zekasına uyanmıştır Beyin her an aktive olur bu yolculukta

İçindeki Beni bulan kişi yaşama o pencereden, o gözden bakmaya başlar Düşüncelerini izler, öfkesini, tepkisini, hareketlerini, kıskançlığını, nefreti, kibrini, korkuyu vs Tüm bunları yaşarken, bu duyguların üzerine çıkar, dünyanın çekimine kapılmadan, her şeyi, gelişimine açılan olaylar silsilesi olarak görmeye başlar Duygulardaki manadır aslolan

Kalbinin içindeki sesin, düşüncenin, ışığın muhteşemliğini bilen insan, o merkezden duyar, görür, konuşur, düşünür olur Bu kalp, akılla evlidir artık Orası tanrısallığın mekanıdır İnsanın mabedi, aşkın evi"

dır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com