Yufkalı Elma Tatlısı Tarifi |
07-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yufkalı Elma Tatlısı Tarifi[/b] Malzemeler • 2 adet yufka, • 2 adet elma, • 3 çorba kaşığı ceviziçi, • 1 tatlı kaşığı tarçın, • 2 çorba kaşığı toz şeker, • 1 çorba kaşığı kuru üzüm, • Kızarmak için sıvı Yağ, • Üzeri için pudra şekeri Tarif Yufkaları dört parmak eninde uzun şeritler halinde kesinBir tavaya rendelenmiş elmaları,toz şekeri, ceviziçini,tarçını ve kuru üzümü koyup 1-2 dkkadar sote edip soğumaya bırakınyufkaların bir ucuna bu içten koyup sarınKızgın tavada yufkalı elmaları kızartın Üzerine bol miktarda pudra şekeri döküp servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|