![]() |
Deniz Mahsulleri Salatası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deniz Mahsulleri Salatası![]() 1 paket Akdeniz yeşillikleri 200 gr fileto balık 8 karides 4 çorba kaşığı zeytinyağı Tuz beyaz toz biber Frambuaz sos için 50 gr frambuaz 4 çorba kaşığı üzüm sirkesi 2 çorba kaşığı balzamik sirke 2 çorba kaşığı zeytinyağı Deniz mahsulleri salatası: Sos için frambuaz ve üzüm sirkesini sos tenceresine alıp kaynatın ![]() ![]() ![]() Soğuyunca balzamik sirke ile zeytinyağını ilave edip karıştırın ![]() ![]() ![]() Zeytinyağını bir tavaya alıp ısıtın ![]() ![]() Frambuaz soslu Akdeniz yeşilliklerini servis tabağına alıp üzerine zeytinyağında sotelenmiş balık ve karidesleri yerleştirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|