Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilen, söylesin, yaşananlar

Bilen Söylesin Nedir Tüm Bu Yaşananlar.

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bilen Söylesin Nedir Tüm Bu Yaşananlar.

Merhaba arkadaşlar ben kısaca anlatmak istiyorumhiç bir işim düzgün gitmiyor ne işim var nede hayatımda biri çok şükür bir derdim yok ama insanların bakışları gücüme gidiyor iş bulamıyorum defalarca denedim çok aradım işe girdim 6 7 defa hiç birninin süresi 1 haftayı geçmedi girdiğim yerde arı gibi çalışıyorum kimseye bi saygısızlığım yok ama ya patron asılır çıkarım ya paramı vermezler ya iş yeri kapanır işler kötü gider çıkarım üstelikte para alamam borçlarım var ödeyemiyorumüstümde birşey var ama bilemedim nedir tekrar iş aramak istiyorum işe girmek ama yüreğim ya yeniden bir hayal kırıklığı yaşarsam diye kaldırmıyorcesaret edemiyorum bi hoca gibi birine baktırdık ben rüyalarımda hep evi gezerim ve ev gördüğüm gibidir gerçektede bilmiyorum bu nasıl oluyor uyanmaya çalışırım uyanamam kadın bana direk uyurken sen geziyorsun dedi ruhum geziyormuş sözde çok küçükken bana 3 harfliler uğramış o yüzden hiç bir işim ras gitmiyormuş ama gerçekten kadın ne yaşadıysam bildi bana dua verdi ayetel kürsi falan okudum 41 gün hala kaldığım yerdeyim bi gün işe giderken sabah tam kapıdan çıktım yüreğime seslendi bugün çok kötü birgün geçirceksin dikkatli ol diye herneyse otobüse bindim yol uzun uyumuşum birden rüyamda otobüsteki herkesin yüzünü gördüm şeytan gib olmuşlardı kıpkırmızı saçlı bir kız gördüm ağızlarını açarak bana birşey söylüyolardı ve onlar her ağzını açtığında bana ağırlık geliyordu sıçradım uyandım işe gittiğimde patronum o gün herşey yüreğime seslenen ses gibi kötü gitti ve çok kötü kavga edip çıktım daha sonra yine bir işe girdim adam şizofren çıktı paramıda vermedi oda bir hafta sürdü başka bir işe girdim bir haftayı bı kaçgün geçti dedim benimkiler izin vercek galiba bu sefer çalışmama ama bi yandan görüyorum beni işten çıkarıyolar ve bi kaçgün sonra yine işten çıktım yine girdim bu sefer bir ay çalıştım yine para alamadım hep böyle terslikler pes etmiyorum iş arıyorum ama yokk işe girincede sevinemiyorumama çalışmaığım için etraf sanki bana küçümseyerek bakıyor ben onların baktığı gibi kendimi benimsemedim bana istemediğim bir hayatı yakıştırıyorlar olmadık insanları gösterip evlen artık başka ne bekliyon hayatta zaten çalışmıyosun bunla evlen işte diyolarlar ama benim istediğim hayat o değilki bildiğiniz bir şey varsa yardımcı olurmusunuz bana
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com