Hakkım Yenildi İftiraya Ugradım |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakkım Yenildi İftiraya Ugradımarkadaslar bir takım akrabalar arasında hakkımın yenildigine arkamdan cok dedıkodu yapıldıgına ve arabozmak ıcın nerdeyse iftiraya kadar gıden olaylar var suan basımda ya bana akıllı biri bunlardan nasıl kounucagımla ılgılı bır dua yada bır ESMA yazsın yada bu ınsanların ustune ole bır korku salayımkı brı daha bana bulasmasınlar kımse benı yanlıs anlamasın benım vıcdanım cok rahat kotuluk ıcın ıstemıyorum ama hakkımın yenmesınıde ıstemıyorum ben kendı kararımca yagımda kavrulan cocuklarımı buyuten bahsettıgım sahıslarla ıyı munasebetlerde bulunmak ıstıyorum he bana kalsa gorusmemek en guzelı fakat esımın ıslerınden dolayı mecburıyetlerım var olay bu ama bır fesatlık bır hasetlık evlendım evlenelı boyle kotu gelın oldum cıktım kımsenın hesabına karısmam evıme gelene buyur ederım kımsesnın arasını bozmak ıcın ugrasmam ama nıye bu kadar cekememezlık var anlamıyorum ne oluyor bırı bana yardım etsın allahtan kocam benı anlıyor bana destek cıkıyor ama karalanmakta ıstemıyorum ya cok yazdım bana yardım edın art nıyetlı bırsey ıstemıyorum |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|