Muskalar Hakkında Yardım,Lütfen.

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Muskalar Hakkında Yardım,Lütfen.

Merhaba Arkadaslar,

nasil baslayacagimi bilmiyorum, epey bir zamandir forumda bir cok yazilari okudumlakin soruma yanit bulamadim, umarim konuyu yanlis yere acmamisimdir
Simdi söyle bir durum var, forumda CIN mektubu diye bir yazi görmüstüm, bu yaziyi printer'den basip üzerimizde tasiyabilecegimizi yazan arkadaslarimiz varaynisi Muskalar icinde gecerli olabilir mi? Yani ben simdi mesela, Ayetel- Kürs-i'yi kagida basip, ücgen seklinde katlayip, bir kac kat folyo kagidi üzerinden gecsem ve beze sarsam, ardindan deri parcasinin icerisine koyup diktirsem, olur mu?

Eger mümkünse, nelere dikkat etmem gerek? Okunmasi gereken seyler nedir? Etkisi ayni olur mu
Pek bir bilgim olmadigi icin sorma geregi duydum, ben yurt disinda kaldigim icin, burda gidebilecegim bir Hoca'da tanimiyorum

Simdiden tsk ederim, umarim bilgisini paylasacak arkadaslar olur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com