Prenses Pasta |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Prenses PastaMALZEMELER Pandispanya malzemeleri:
Pandispanyayı hazırlamak için yumurta ile toz şekeri eriyene kadar çırptıktan sonra, un, su ve kabartma tozu karıştırılıp 24- 26 cm`lik kalıp tereyağı ile yağlanarak harç dökülür Önceden ısıtılmış 170 dereceli fırında30- 35 dakika pişirin Pandispanya keki ılıdıktan sonra dikkatlice 3 kat olacak şekilde ayırın Daha sonra krema malzemeleri topak kalmayacak şekilde karıştırın Ocakta sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin Derin bir kaseye streç filim serin 1 katı streç yerleştirilmiş kaseye çukur şekilde yerleştirin ve kremadan sürün 2 katı 1 katın üzerine yerleştirin tekrar krema sürün ve muzları dizip 3 katı da kapatıp kaseyi o şekilde 1 gün dolapta bekletin Kaseyi ters çevirip pastayı servis tabağına dikkatlice koyun Hazırladığınız 1 paket sade krem şanti ile pastayı kaplayın Çilekli krem şantiyi hazırlayp krema pompasının yıldızlı şekli ile süsleyin Bebeğin bacaklarını çıkarın, yıkayıp dezenfekte ettikten sonra pastanın üstüne yerleştirin Daha sonra pastanın üzerini de kalpli çikolata drajerlerle süsleyin -- |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|