Filmlerde Öyle Olur

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Filmlerde Öyle Olur

Unutulmaz filmlerden unutulmaz birkac kare

Ah Nerede

- Bak, benimle evlenince öyle başka erkeklerle konuşmak, istemediğim giysileri giymek, dışarı çıkmak, etrafa bakmak yok ona göre
+ Bana çok uzun mektuplar yaz ama sakın bizim adrese gönderme, babam kızar
- Senin baban da çok geri kafalıymış

Yol 1981

“Önce kalbinin sesini dinlersin, sonra beyninin sesini dinlersin, sonra da karın sana ne yapacağını söyler

Goal 2

+Seni seviyorum, inan bana
-Beni sevdiğine dair kanıt göster?
+Kanıt inancı öldürür Eğer kanıt gösterirsem seni sevdiğimi bilirsin Ben ‘seni sevdiğimi bilmeni’ değil, ‘seni sevdiğime inanmanı’ istiyorum
-Neden?
+Çünkü bilmek beyinle, inanmak kalple yapılan iştir Ve ben, kalbini beynine tercih ederim

Kasımda Aşk Başkadır/ Sweet November

+Bu kozanın içinde ne olduğunu düşünüyorsun Charlie ?
-Bilmiyorum bir kelebek olabilir
+Hayr ondan daha güzel bir şey , bu bir güve kozası
Çok ironik Kelebekler tüm ilgiyi çeker ama güveler ipek yapar Daha güçlü daha hızlıdırlar
-Bu çok güzel
+Şu küçük deliği görüyor musun ? bu güve kozadan çıkmak üzere Şu an içeride mücedele ediyor Kozanın kalın kabuğunu kazıyor Ona yardımcı olabilirim , bıçağımı alıp hafifçe çıkışı açarım ve güve kurtulur
''Ama hayatta kalamayacak kadar zayıf olur Mücadele doğanın onu güçlendirme yoludur ''

Lost

Shawshank Redemption | Esaretin Bedeli

Sihirbaz ? The Illusionist

Marmoulak The Lizard (2004)

"Gençlerin üzerine bu kadar gitmeyin O kadar sert itiyorsunuz ki öbür taraftan cehenneme düşecekler"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com