Garip Rüya

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Garip Rüya

ben bir gün uyuyodum ve uyudum rüyamda biyerde arkadaşlarla dans partisindeydik ve birden bir kız geldi ve ben dans etti dans ederken sanki boynumu emiyomuş gibi geldi sonra bitane daha rüya var böyle işte kuzenimle bi gizli göreve gitmişiz bi şehre gittik tek annem ve babam ve 1 milyoncu gördük işte helikopter geldi filen bizi aldı annem babam orda kaldı atom bombası attılar kıza aşık olmuşum söylüyımiyodum he bide bitane kız daha vardı kuzenimde ona aşıktı ve birden uçak düşüyo tek 2 kız ve biz kuzenimle kalıyoz atom bombası bitane daha vardı bu sefer bi balon vardı ona bindik ve orda seni seviyom dedim kıza kuzenimde öbür kıza dedi ve birden öldük bune ya kaç aydır kız rüyası görüyom yardım
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com