Sensizlik Dedikleri Belkide |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sensizlik Dedikleri BelkideSeni düşünerek acı çekiyorumbile bile yapıyorum bunuÇünkü hoşuma gidiyorSeni düşünürken, acı çekiyorumNe güzel değil miSen ve acı çekmek birbirine çok benzeyen iki kelime Seni tanıdığımda gözlerini düşünüyordumSaçlarının rüzgarda dalgalanıp,yüzüme vurduğunu düşlüyordumEllerini tutmayı sımsıkıBu aşkın hiç bitmeyeceğini düşünüyordumAma şimdi beni nasıl ortada bıraktığını düşünüyorumSenden nefret etmek istemiyorumYaptığın her şeye rağmen,seni sevmek istiyorumSeni sevmek ve acı çekmekSen yoksun, bu dünya yokBu arabalar,ağaçlar,bir yere yetişmek için koşuşturan insanlar yokArtık benim için dünya,senden ve bana bıraktığın acılardan ibaretBunların dışında hiçbir şey yokDoğan güneş yerine simsiyah bir gece varGülümsemeler yerine göz yaşları varHayaller yok,hayal kırklıkları varUmutlar yok dünyamda artık,diz boyu umutsuzluklar var Seviyorum biliyor musun?Evde yalnız kalmayıYalnız kalıp uyumayıUyandığımda "yalnızlık" şarkıları dinlemeyi,"yalnızlık" romanları okumayıBenim artık hiçbir amacım yok,hedefim yokNe de olsa sen gittin ve olmayacaksın bundan sonraO zaman yaşamamın da bir anlamı yokGezip tozmaya,iyi yerlerde iyi insanlarla iyi şeyler yapmaya da gerek yokSen yoksun çünkü ve olmayacaksın bundan sonraBenim için iyi ve güzel sendinHayat sendin Hayat gözlerindi,ellerindi hayat nefesindi birazda Kimseye kızmıyorumHafta sonları bir yerlere gidenlere,el ele gezen sevgililere,birlikte yemek yapanlaraHiç kimseye kızmıyorumGeçiyorum aralarından bir gölge gibi Geçip ,yalnızlığımla baş başa kalıyorumGündüzleri avare avare geziyorumAkşamüstleri yüksek sesle en gürültülü müzikleri dinliyorumŞarkılarla içime yazıyorum seniBeynime kalbime hücrelerime işli,yorum seniEn büyük,en sivri iğnelerleBaşımı ağrıtıyorum,aç kalıyorum,susuz kalıyorum bile bileIşıksız,insansız kalıyorumŞişe şişe içkileri deviriyorumSarhoşluğuma aldırmadanAkan göz yaşlarıma,ve acıyan kalbime aldırmadan Çünkü bunların hepsi senin bana emanet ettiğin güzel kötülüklerBu dünyayı sen hediye ettin banaSeni sevdiğim kadar bana bıraktığın bu bokta dünyayı da seviyorumOna iyi bakmaya söz verdimTıpkı seni ölene kadar sevmeye söz verdiğim gibi Senin başka biriyle gitmene kızmıyorum biliyor musunGüzel yerlerde,güzel insanlarla,güzel şeyler yapmana da kızmıyorumÇünkü sen bütün güzellikleri doğuştan hak ediyorsunHiç kimsenin hak etmediği kadar ve hiç kimsenin ulaşamayacağı kadar Seni rüyalarımda gülerken görüyorum hep (gülerken gözlerin ne kadar da güzel oluyor)Kırlarda koşarken görüyorum,dupduru suların altında yıkanırken görüyorumBense rüyalarımda hep çığlık çığlı yayımHep bi yerlerden atıyorum kendimi,bağırıyorum atarkenSaçlarımı yoluyorum bazen,dişlerimi söküyorum tek tek Rüyalarım böylePeki ya hayatım?? Hayatım farklımı sanıyorsunİnsanlarla konuşurken dişlerimi sıkıyorum,sinirlenip bağırıyorumDünya batsa umurumda değil biliyor musunNe kadar umursamaz oldum bu aralar böyle |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|