Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
tek, unutamam

Bir Tek Seni Unutamam

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Tek Seni Unutamam

Bir başıma bu kentin sokaklarında yürüyorum ÜşüyorumNe kadar uzaksan bana o kadar soğuyor havaSen yoksan,sıcaklık hep mevsim normallerinin altında Bu yüzden meteoroloji raporları umurumda bile değilKar mı yağıyor yoksa yağmur mu bana ne?Ben senin hasretinle sırılsıklamım zaten,daha ne kadar ıslanabilirim ki?
Burada mısın? değil misin? belli değil Bazen gidişlerin kahramanı oluyorsun,bazen sonsuz kalışlarınDoyumsuz gecelerdesin kimi zaman bazen de yalnız karanlıklardasın Bitmek bilmez bir şarkısın ama, ben mi notaları yanlış basıyorum da,sen bu şarkıyı söyleyemiyorsun? Neden susuyorsun?

Aşkın sessizliği ne kadar korkunç olur, bilir misin? Bir tek kelimeye hasret geçen gecelerin hesabını soracağın kimse de yoktur üstelik Kendi kendiyle konuşana deli derler ya, beni çoktan akıl hastanesine kapatmaları gerekirdi Hem de, iflah olmaz hastalar bölümüne

Yokluğuna alışmaktan korkuyorum, yokluğunu yürüyorum sokaklarda Yokluğunu içiyorum kadeh kadeh Hiç gelmeme ihtimalin bir idam mahkumuna dönüştürüyor beni Hiçbir şey yapmadan beklerler ya hücrelerinde, ölümün soğuk nefesini hissederek Anlamlı olan bir şey yoktur onlar içinBelki de, bir an önce ölmektir akıllarından geçen, bu bekleme işkencesi bitsin diye Bu yokluk hissi öldürecek beni

Gelebilme ihtimalin ise, yüreğimdeki kuşları havalandırıyor, kanat seslerini duy Gelmek iste bana Bir görsem yüzünü, bir dokunsam sana

Göreceksin, sevdanın çiçek çiçek açtığını umudun bir yangın gibi alev alev ikimizi birden sardığını Anladım ki, mümkün değil seni sensiz yaşamakBen gönlü genişlerden değilimMadem içimdesin, yüreğimde taşıyorum seni, o zaman yanımda da olmalısın Sensiz yaşanmayacak bu aşk ötesi yok

Şimdi yalnız geceleri seviyorumSeni yıldızlarda buluyorumDaha bir dayanılır oluyor sensizlik sancısıMümkünü yok, çıkmayacaksın bir daha aklımdan,bu yüzden gece,el ayak çekilmişken,hiçbir ses yokken sen ve gece Zaman geçer, her şey unutulur, bir örtüyle kaplanır acılar ama

BİR TEK SENİ UNUTAMAM

Mehmet COŞKUNDENİZ'den

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com