Dinle Beni Yüreğim |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dinle Beni YüreğimYüreğim acılara umut dağıtmak için çıkalım yola ve şimdi bir gecede yürüyoruzyıldızlar arkamızda selamımız sevdalı yüreklerebizim sözümüz sevmeyi bilenleregönlümüz baharda açan güllerle birlikte sevmeyi anlamak lazımdı anlatmaktan önceama anlamadılar anlatanlarsevgiyi bu dünyala sınırladılarhalbuki sevgi okadar küçükmüydü yüreğim dünya kadar basitmiydihayır VALLAHİ hayıreğer okadar basit olsaydı verilmezdi uğrunda canlareğer okadar basit olsaydı akmazdı gözden yaşlardemekki sevginin öteside varburdan gözükmeyen ama hissedilenvede sadece bunu sevenler hissedergerçek sevenler gel yüreğim ŞİMDİ AŞIKLARDAN BAHSEDELİM ONLARIN HALLERİNDEN AŞIKLAR gönülleri dolu insanlardıderdin ya hep yüreğim bunlar çoook acı çekerler diyeama gözlerinde hep bir pırıltı vardıumut dağıtırlardı AŞIKLARonlar dünyala sınırlı değillerdiburaya sığmazdı gönülleri hep el uzatırlardı düşmana bile"gel derlerdi gel kardeşim bak gittiğin yol iyi değilgittiğin yer senin için hayırlı değilgel kardeşim bana yaptıkların önemli değil yaptıkların kendi zararınadırgel kardeşim ne olur sende gel"hatta yüreğim AŞIKLAR kendilerini incitenlere bile dua ederlerdi"RABBİM onları affet bilmiyorlaronları cennetine alacak ameller nasib etgerekirse RABBİM ben feda olayımama kimse cehenneme girmesin"işte yüreğim bir AŞIĞIN duası böyleydionlar kendilerini düşünmezlerdikionlar öyle bir yüreğe sahiplerdiki yere ve göğe sığmazdıonlar öyle bir aşkla dolmuşlardıki gece olunca kapanırlardı kimse görmesin diyeağlarlardı hiç durmadanelleri açılmış RABBİNE başları önde seccadeleri hep ıslak olurduama bunu kimse bilmezdisahibi biliyor ya yeterdi onlar içingeceye ışık olurdu ellerisevdaya işaretti gönüllerive AHİRETTİ onların tek dertleri şimdi anladınmı yüreğim sen aşıklar diyarının kolay olmadığınıAŞIK OLMANIN kolay olmadığınıAŞIKLIK ÖYLE BİR MESLEKTİKİTEK YOLDAŞIN GÖZYAŞINTEK SERMAYEN SEVDANTEK ÇAREN UMUDUN OLURDU şimdi yüreğim hangi yola girdiğinin farkındasın dimiikimiz daha yolun başındayızelbet bizi incitcekler,kanatcaklar,acıtcaklarama biz bunlara tebessümle devam etmeliyizbizi uçuruma itenlere el uzatıp GEL KARDEŞİM diyebilmeliyiz bilmeliyizki yüreğim SEVENİ SEVEN MUHAKKAK VARDIR aslında biz buraya ait değiliz yüreğimburada geçici bir misafirizve söyle yüreğim hangi misafir az kalcağı yerde birini incitirdeğermi yaniiiBİZDE BURDA MİSAFİRSEK BU TELAŞ NİYEKISACIK DÜNYA İÇİN BU BAĞRIŞ NİYESÖYLE YÜREĞİM BANA NOKTA KADAR BİR MENFAAT İÇİN VİRGÜL GİBİ EĞRİLMEYE DEĞER Mİ yüreğim dikenli olur sevda yollarıkanarsın çoğu zamanhasret olur umudun sana yalnız kalırsın çoğu zamanama yüreğim şunu hiç unutma YALNIZDA KALSAN,HEP KANASAN BİLKİ BU YOLDA DEĞER YÜREĞİM İNAN DEĞER biz zaten sevgini ürünüyüzRABBİM sevdi bizi ilk önce sevdiki bizi yarattısevdiki bizim için cenneti var ettive biz yüreğim YARADAN BİZİ SEVERKEN BİZ NASIL OLURDA SEVGİMİZİ GİZLERİZSEVELİM YÜREĞİM SINIRSIZCA ,SONSUZCA VE YÜREKLİCEEE ve yüreğim yine gitme zamanı şimdi güneşi alıp arkamıza yola çıkalım yüreğimsevda misali devemizide alarakve aşk ipine sımsıkı tutunarakçıkalım yüreğim sabah olmadanşehir uyanmadan |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|