![]() |
Ben Hüzünlerime Geri Dönüyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Hüzünlerime Geri DönüyorumSusuyorum artık derin derin ![]() ![]() Saatlerce susmadan konuşmak istiyorum ![]() en başından başlayıp sonuna kadar anlatmak istiyorum ![]() Anlatmak yetmez biliyorum, anlaşılmak da istiyorum ![]() ![]() ![]() Bir el istiyorum başımda ![]() ![]() ![]() Saçlarıma dokunsun istiyorum, tüm bedenimden söküp alsın yalnızlığımı tılsımıyla ![]() ![]() ![]() yumuşacık ve alsın tüm donuklukları usulca ![]() Bir göz istiyorum gözlerimde ![]() ![]() ![]() Anlamsız bakan gözlerimin içini görsün, hâlâ arkalarda kalmış ışık huzmelerinin içine dalsın, çıkarsın tüm umutlarımı eski sandığın içinden, açsın da ışığı ile umut olsun yollarıma, yolum olsun yordamım olsun istiyorum ![]() ![]() ![]() Bir omuz istiyorum ![]() ![]() ![]() Başımı yaslayıp uzun uzun ağlayabileceğim ![]() hüzün tanelerini tek tek dökebileceğim bir omuz istiyorum ![]() Ona yaslanınca her şeyi unutmak istiyorum, sıcacık olmak ![]() ![]() ![]() İçimi huzur kaplasın istiyorum, hiç konuşmadan saatlerce orada kalmak, hiç konuşmadan anlaşılabilmek istiyorum ![]() ![]() ![]() Biliyorum, ne de çok sey istiyorum ![]() ![]() ![]() Bunların sadece puslu bir hayal olduğunu da biliyorum ![]() Seni bende var edişimi, aslında sadece bende olduğunu, aslında sadece bir hayal olduğunu çok iyi biliyorum ![]() Ama yine de seni çok özlüyorum, yine de çok üşüyorum, ve yine de seni istiyorum ![]() ![]() ![]() Ben, hüzünlerime geri dönüyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|