Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, git, sevdirmeden

Git Git Kendini Çok Sevdirmeden

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Git Git Kendini Çok Sevdirmeden

Aslında Her şey ne kadar kolay gelir insana Çoğu zaman gözlerimiz dolar, boğazımızda düğümler oluşur,söyleyemeyiz içimizden geçenleri

Git git demek elimde olsa kolayca derdim herhaldeama git demek benim elimde değil,kaderimde Sevmeyi bilmeden olmuyor,gideceği yere yol yetmiyor Yağmurlar yağsa da , fırtınalar kopsa da hayatının ortasında, tutunacak dal aradığın anda, bulduğun çıraysa tutunmana yetmez Umut o çırayı da yakar; kor eder hayatını Geriye dönüp baktığında kimse olmayacaksa ; bırak canın yansın, alevler içinde kavrulan ruhun olsun Bu sefer acı çeken bedenin değil benliğin olsun

Hadi şimdi git gidebiliyorsan

Zerre kadar pişmanlık duymuyorum ; eğer ki gidersen

Git, kendini çok sevdirmeden Canımı acıtmadan, bir kez daha yaşamıma son vereyim anlamsız dünyanın anlamsız bakışlarına dur diyeyim gitte

Git çek git yaşamımdan ağlayarak elveda demek istiyorum ve bir kez daha acıtmak istiyorum canımı hadi çek git şimdi hiç sevmediysen çek git, daha fazla vermeyeyim hayallerimi, düşlerimi sana Bana kalan tek şeyi de alma benden Hayallerimin noktası olmaktan vazgeç Seninle bitmesin düşlerim, bir sabahta sensiz uyanayım rüyamda

Git git kendini çok sevdirmeden

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com