|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dipnotlardan, düştüğüm, farklı, hayata, hissettiklerim |
![]() |
Hayata Düştüğüm Dipnotlardan Farklı Hissettiklerim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayata Düştüğüm Dipnotlardan Farklı HissettiklerimYine sığamıyorum kabıma ![]() ![]() Dar geliyor dünya/dar geliyor mekan/dar geliyor zaman ![]() ![]() Ötelere özlemim öylesine sardı benliğimi ![]() ![]() Uymuyor işte failatün/failatün/failün veznine yüreğimin atış hızı ![]() ![]() ![]() Sığmıyor;hiçbir vezne anlatacaklarımın kara-kuru kopya dalları ![]() ![]() ![]() Ve vakit yine gün batımı ![]() ![]() ![]() Nicedir istediklerim hayale dönüşüyor elimi uzatıp almak için didindiğimde ![]() ![]() ![]() ya ben istemeyi bilmiyorum;yada istediklerim çok ütopik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tüm çekingenliğimle tutmak o ürkek yüreği köşebaşlarından;ve sıkıca kendime çekmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O yürek istiyor bunu;bense hiç olmadığım kadar kararlıyım;istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yada bilmiyorum ![]() ![]() Yeni sayfaları hep sevdim ama hep korktum değişen alışkanlıklardan, elimde bir toz bezi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben siliyorum;o yağıyor saçlarımdan;o uzun saçlarımdan aşağı saatlerdir ![]() ![]() ![]() Sayfa kenarlarına düştüğüm notlardan farklı;hayata düştüğüm dipnotlardan farklı hissettiklerim ![]() ![]() Bu zindandan kurtulmak ne zor bir bilseniz;çareler içinde çaresiz kalmak ![]() ![]() ![]() bu girdabın içinden çıkarım çıkmasına da;çıktığımdaki can aynı can mı olur onu bilmiyorum ![]() ![]() içimin zemherisine düştükçe bakışlarım, siyahlaşıyor,ellerimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sanki hayat tek renk bundan sonra ![]() ![]() siyah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve susuşlarım içime sinmeden üzerime sinen ![]() ![]() Ama bu terkedip gitmek de değil;harp meydanını;ki,en büyüğü içinde insanın ![]() ![]() savaşın ![]() ![]() ![]() ------------ Ne hızlı akıyor zaman ![]() ![]() ![]() Bazen günlerin değil haftaların hesabını yaparken buluyorum yorgun ruhumu/yaşlanıyorum ben ![]() ![]() ![]() Ama öyle yaş almak değil,büyümek kastettiğim ve hayat karşımda tatlı-sert bi öğretmen son aylarda ![]() ![]() ![]() Ne çok öğreticek şeyi var hem de ne önemli ![]() ![]() ![]() Öyle önemli ki;bazen bunları bilmeden daha önce nasıl yaşamışım diyorum ![]() ![]() ![]() Ama zamanı var değil mi? Her şeyin bi zamanı var ![]() ![]() ![]() Meyve olgunlaşmadan daldan düşmemeli ![]() ![]() ![]() Tırtıl kanatları oluşmadan kozasından çıkmamalı ![]() ![]() ![]() ve insan ye'se hiç düşmemeli ![]() ![]() ![]() Sanırım beklemeli bıkmadan/usanmadan/sabırla ![]() ![]() ![]() Beklemeli ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|