Elveda Herşeyime |
07-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Elveda HerşeyimeElveda Herşeyime Yazısı - Elveda Herşeyime Sena Çarhoğlu - Sena Çarhoğlu Yazıları Bütün hatıralarıma ve yanlızlığıma attığım virgülün devamına son namelerimide katarak"elveda" noktasını koyuyorumKoyduğum nokta mürekkebimden çıkan bir damla değil kalbimden akan bir kandır adeta Ama bu kanı ben yanlız değil yanımda olmayan bir "siz" ile attımYanımda olmayan sizSiz her zaman aynı tavır ile soğuttunuz beni hayattan ve herkesdenYanımda olmak yerine yukarıdan bakmayı denedinizElimden tutup sırtımı sıvazlamak yerine bağırıp çağırdınızŞimdi bu mektubu yanlız size değil sizin gibi yapan tüm dostlarıma yazıyorumYanlızlığıma bir virgül daha koyan hepinize Benim her zaman umutlarım vardıHayata dair hayallerim vardıSeviyordum yaşamayıBen sizin karşınızda kumdan kaleleri olan bir çocuktumSiz her dalga ile yıktınız hayallerimiBen her dalga ile dahada hırslandım bir daha yapmayı denedimAma artık büyüdüm ve anladım ki dalga hiçbir zaman durulmayacakSizde "ben" duygunuz ile yıkıyorsunuz hayallerimiArtık beyaz bayrak elimde uzaklaşıyorum kumsaldan Haklıydınız kendinize göreHaklıydınızBen ise yanlızlığımın içinde yanlış duvarları karalıyordumVe hatalar yapıyordumAma siz hatalarımla kabullenip beni düzeltmek,arkamda olup sırtımı sıvazlamak yerine benim yüzleşmemi ,acı çekmemi beklediniz Siz bunlara pişmanlık dedinizBen ise yanlız acı çekip yaralandım Şimdi anlıyorum ki; olmayacak bu kaleler dalgayı yenecek kadar büyük değilO masum çocukda dalgaları omuzlanacak güçlü değilO yüzden topluyorum tüm virgüllerimiKoyuyorum son noktamıElveda Sena Çarhoğlu |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|