![]() |
Gelecek Olan Dair |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gelecek Olan DairGelecek Olan Dair Yazısı - Hikaye Örneği - Yaşamdan Hikayeler - Yalnızlık Hikayesi - Aşk Hikayeleri Gelecek Olan Dair Ozan Gelecek Olan ''AŞKA'' Dair ![]() ![]() Henüz gelmedin ![]() Ne yol biliyorsun ne de iz ![]() ![]() Zamanım ve kimliğim belirsiz ![]() Sen kendi yaşam öykünde sana biçilmiş rolünü oynamaya devam ediyorsun her zamanki gibi ![]() ![]() Arada bir gözlerini tüm bu dış dünyadan alıp içine çevirdiğinde, dalıp gittiğinde sessiz, birşey olacağına dair tuhaf bir ürperti duyuyorsun ![]() ![]() Silkiniyorsun hemen bu tuhaf duygudan kurtulmak için ![]() ![]() ![]() ![]() Adım adım yaklaşıyorsun, kıyılarında dolaşıyorsun, diğer yanı olacağın yaşamın, ortağı olacağın düşlerin ![]() ![]() ![]() Henüz gelmedin ![]() Meraklanma, bir kulağım kapıda bekliyor değilim zaten ![]() ![]() Senin buldum sanarak yaşadığın hayalkırıklıkların, benim beklerken büyüttüğüm sancılar geçmedi daha ![]() ![]() ![]() ![]() Eksik yanlarımızı tamamlayalım, fazlalıklarımızı törpüleyelim ![]() ![]() ![]() ![]() Başka öykülerden alıntılar yapmayalım, başkalarının kelimelerini sarfetmeyelim birbirimize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazır olalım hem hayata, hem de birbirimize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Henüz gelmedin ![]() Geldiğinde ıslık çalmana gerek yok ![]() ![]() ![]() Yüreğim bilir ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|