Elveda!! |
06-21-2007 | #1 |
pesimistt
|
Elveda!!hani demiştim ya
bekliyorum olur da birgün bu limana uğrar kalbimi kalbine kelepçelersin diye gelmiyorsun işte biliyorum gelmeyeceksinde taşınıyorum bu limandan gidiyorum başka yerlere sensizliğin sorulmadığı hatta sensizliğin bile olmadığı o yerlere biliyorum yok öyle bir yer ama arıyorum işte belki de bir gün sende bulurum kendimi diye bu arayışın sonu yok asla sende bulamayacağım kendimi gözlerinin derinliklerinde göremeyeceğim bedenimi,gözlerimi ama hayat yaşamaya değerdi demi? bir kez olsun denemeye değerdi keç kere denedim sensizliğe alışmayı geceleri ağlamamayı başımı yastığa koyduğumda rahat uyumayı ama olmadı herşeyin başı sonu sen ama nedense ortada tek kalan ben gerçekleri öğrendiğimde ilk söylediğim kelime gerçekleri bilmeden kimseye güvenme ama nerden bilecektim o yalanlar bana göre gerçekse vakit doldu her zamanki gibi benim trenim kalkıyor her zamanki gibi yenilen, kaybeden ama hala vazgeçemeyen ben farkında olmadan anladım da çok şeye alışmışım aslında unutulmaya kaybeden ve yenilen taraf olmaya kacaman yalanlara bir tek alışamadığım sensizlik var bu dünyada veda etmeliyim vakit geldi artık tren kalkmak üzere zaten kaçırsam da kalbinde yer olmadıktan sonra kendi ellerinle bırakırsın beni ızsız bir adaya kuş uçmaz kervan geçmez yollara son bir söz daha bazen düşünüyorum da bn mi seçtim bu hayatı acaba eğer ben seçtiysem ne kadar körmüşüm aslında dediğim gibi zaman geldi ELVEDA!! pesimistt
06-21-2007 | #4 |
bukettt
|
duygudolu bi şiirkime yazıldıysa yazanın kalbini fena acıtmışeline sağlık pesimisstcim |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|