![]() |
İrmikli Balkabaklı Pasta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İrmikli Balkabaklı Pasta![]() Malzemeler: 4 su b ![]() 7 çorba k ![]() 7 çorba k ![]() 1 paket vanilya Kabaklı Harç için: 1800 gr ![]() 2,5 su b ![]() 1 paket petibör bisküvi 1 su b ![]() Üzeri için: Yeşil fıstık fındık hindistan cevizi Hazırlanışı: Kabukları soyulmuş olan net 1800 gr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tencereye 4 su bardağı sütü alın ![]() Üzerine 7 çorba kaşığı toz şeker,7 çorba kaşığı irmik Ve 1 paket vanilyayı ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|