![]() |
Fİlİstİnlİ mÜhendİsten tÜrkİyeye mektup |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fİlİstİnlİ mÜhendİsten tÜrkİyeye mektupFilistinli mühendis: Biz burada ölürsek bunda sizin payınız var Türkiye'de öğrenim görmüş Filistinli İnşaat Mühendisi Muin Naim, Türk halkına mektupla seslendi ve "Biz burada ölürsek bunda sizin payınız var ![]() ![]() ![]() ![]() Filistinli İnşaat Mühendisi Muin Naim, internet kanalıyla gönderdiği mektubunda; "Biz Filistin halkı olarak kıyamet gününde ve Allah'ın huzurunda hakkımızı helal etmeyeceğiz ![]() ![]() ![]() Naim, mektubunda Gazze'de yaşanan dramı gözler önüne serdi ![]() - "BİLGİSAYARIMIN PİLİNİN SON DAKİKALARINI KULLANIYORUM" "Gazze'den selamlar gönderiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gerektiren ameliyatlar durdurulacak ![]() ![]() ![]() - "BOYNUNUZA EMANETTİR Kİ TÜRK HALKINA SÖYLEYİN ![]() ![]() ![]() Boynunuza emanettir ki Türk halkına söyleyin; biz Filistin halkı olarak kıyamet gününde ve Allah'ın huzurunda hakkımızı helal etmeyeceğiz ![]() ![]() ![]() - "KENDİMİ FİLİSTİNLİ BİR TÜRK OLARAK TANITIYORUM" Ben kendimi Filistinli bir Türk olarak tanıtıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|