Saclar uzayacak..baska yolu yok!

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sac uzamasi benim icinde bir dert aslinda dolayisiyla site site forum forum dolasip ariyorum ne zamandir aldigim kullandigim ampullerde cabasi
Sonuc?
2 tane iyi gorunen formul buldum ve sac konusunda dertlenen arkadaslarla paylasmak istiyorum cunku sac dokulmesi ve uzamasi kadinlar icin gercekten uzucu bir olayerkekler dalzak oluslariyla gururlanip dalzaklar sexydir diyebiliyorlar cunku peki kadinlar ne desin?

Formul 1

750ml sampuan markasi onemli degilicine dogum kontrol hapini eziyorsunuz ve saclarinizi bununla yikiyorsunuz

Sonuclarini anlata anlata bitirremiyorlardevam ediyorum

Formul 2

Bir turpu rendeleyip 1 litre suyun icinde kaynatilir ardindan posasindan ayiriyoruz ilimasini bekliyoruzBir yumurtanin sarisini ilimis olan turpsuyuna katiyoruz saca masaj yapilarak yediriyoruzkurumamasi icin sacimizi streclemeyi oneriyorlar
En az bir saat olmak sartiyla bekliyoruz ardindan normal yikiyoruzilik veya soguk suyla yikanmalari daha iyi
Haftada 1 ile 2 cm arasinda uzunluktan bahsediliyor

Sevgiler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-23-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

2 tane iyi gorunen formul buldum ve sac konusunda dertlenen arkadaslarla paylasmak istiyorum cunku sac dokulmesi ve uzamasi kadinlar icin gercekten uzucu bir olayerkekler dalzak oluslariyla gururlanip dalzaklar sexydir diyebiliyorlar cunku peki kadinlar ne desin?

Formul 1

750ml sampuan markasi onemli degilicine dogum kontrol hapini eziyorsunuz ve saclarinizi bununla yikiyorsunuz

Sonuclarini anlata anlata bitirremiyorlardevam ediyorum

Formul 2

Bir turpu rendeleyip 1 litre suyun icinde kaynatilir ardindan posasindan ayiriyoruz ilimasini bekliyoruzBir yumurtanin sarisini ilimis olan turpsuyuna katiyoruz saca masaj yapilarak yediriyoruzkurumamasi icin sacimizi streclemeyi oneriyorlar
En az bir saat olmak sartiyla bekliyoruz ardindan normal yikiyoruzilik veya soguk suyla yikanmalari daha iyi
Haftada 1 ile 2 cm arasinda uzunluktan bahsediliyor

Bismillah diyelim deniyelimrisk sifir nasilsa malzemeler dogal ha yemisha basimiza surmusuz

Sevgiler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com