Hasret |
06-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
HasretHasret Seni Özlemek Nedir Bilir Misin? Bilemezsin Cünkü Sen Hiç Sensiz Kalmadin Corak Toprak Suyu Nasil Özlerse, Toprak Altinda Tohum Nasil Bahari Beklerse; Iste Öyle Özledim, Öyle Bekledim Seni Ağla Gönlüm Doyamadığın sevgiliye ağla Sevmeye kıyamadığın yaré,ağla Kaybettiğin o sırma saçlara ağla Ağla gönlüm seni güldürmeyen kaderine ağla Sevgilim sanamı ağlıyayım kaybolan geçmişimemi? Beni ağlatıpta güldürmeyen kara,bahtımamı? Sonu gelmez dediğimiz sevdamızamı? Sensiz yaşayamacığımı söylemiştim Sanmaki yaşıyorum ben şimdi yanlızca ağlamayı Ve ah,vahlarla yaşayan bir ölüyüm unutmaki Canlılar umut eder hayal kurar ve uyur Bunların hiçbiri yok bende iSimsiz - Olmaz Birtanem güzelsin dostumgüzelliğimiz insan, sevgimiz bitmeyen paylaşım, dostluğumuz aşikar, yaşam güzel güzel insanlar içinde, paylaşılıyor herşey elden ele, kuru bir sevgimi!yada güzel bir paylaşımmı, paylaşmak güzeldir insan içinde, hüzünle yüzleşmek lazım, hayatı ve dostluğu birde kaybetiklerimizi anlamak için, güzeldir her nadide bir çiçek bir tutam bir nebze dostluk, kısaca sen varsan herşey güzeldir dostum, iyiki varsın Giderim Varlığımı saymazsan dönmemek özere giderim Bakışın,umutlarımı devirse,sözün yıksa beni Her hareket'in bir uyuşmazlığı gösterse İnan giderim seni kalbimden söküp atarcasına Yüreğime bir kurşun sıkarcasına, Kendimi parçalarcasına giderim İkircil Canımın içine sokmuşum seni o çocuk halinle Günlerim evcilikli Sen olmasan da güzel Seni yaşıyorum, seni Hadi gül gül biraz gülümse Bir çocuğumuz olacak üç beş güne kalmaz Hemde kız Adını gamze koyacagım Adı gamzelerini hatırlatacak özledim kokunu sevdim seni sevilmedim ama hiç ihanet etmedim sensiz geçer her günü sildim seni kalbimden atmak için başkalarını sevdim yada sevdiğimi sandım kendimi kandırdım özledim sesini, nefesini bebişim bebem namusum demeni şimdi yoksun ne diyimki ben sevdim seni sen sevmedinki beni özledim teninin kokusunu özledim kavgalarımızı herşeyi özledim ama beni bırakıp git beni bırakıp git dediğin o günü özleyememki Ask Baslamadan Güzel Ask baslamadan güzel, Kalplerde heyecan Bakislarda korku oldugu zaman güzel Birbirimize sezdirmemek için çirpinis, Baskalari görmesin diye çabalayis, Gözlerim gözlerinin mavisine degdigi zaman Ask baslamadan güzel ihanet artik adini ihanet cagristiriyor bana ve tadin bir yilanin en öldürücü zehri söyle! simdi hangi yüreğe sapliyorsun o acimasiz hancerini? bil ki bundan böyle yasaklanmis kitaplarim gibisin bana yaklasmam yasak dokunmam yasak ve ömrumce sarilmam yasak sana!!!!!!!!!!!! Anlatamiyorum Aglasam sesimi duyar misiniz, Misralarimda; Dokunabilir misiniz, Gözyaslarima, ellerinizle? Bilmezdim sarkilarin bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz oldugunu Bu derde düsmeden önce Bir yer var, biliyorum; Her seyi söylemek mümkün; Epeyce yaklasmisim, duyuyorum; Anlatamiyorum |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|