Arpacık Soğanlı Pilav (6 Kişilik) |
06-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arpacık Soğanlı Pilav (6 Kişilik)MALZEMELER 2 Su Bardağı Pirinç 3 Çorba Kaşığı Tereyağı 3 Su Bardağı Et Suyu 1 kg Arpacık Soğan 2 Diş Karanfil Tuz HAZIRLANIŞI Soğanları kavururken şekillerinin bozulmaması için kökünden fazla kesmeden kabuklarından ayırın Temizlediğiniz soğanları çok fazla kavurmadan yağda hafif soteleyin Yıkayıp süzgece aldığınız pirinci soğanlara ekleyin Et suyunu ilave ederken soğanın acılığını alması için 2 diş karanfil atın 15 dak kısık ateşte pişirin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|