|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alacak, bakanlığı, personel, sağlık, sözleşmeli |
![]() |
Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alacak |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel AlacakSağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alacak ÖSYM, Sağlık Bakanlığı'nın istihdam edeceği sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapmak için 12-15 Aralık 2011 tarihleri arasında tercih alınacağını duyurdu ÖSYM'den yapılan açıklamada, Sağlık Bakanlığı'nın 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edeceği sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacağı belirtildi ![]() Bu amaçla hazırlanan Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2011/9 Sağlık Bakanlığı Tercih Kılavuzunda ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek pozisyonlar yer alacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kılavuzda yer alan pozisyonlardan tercih yapabilmek için, 10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılmış olan 2010-KPSS Lisans veya 28 Kasım 2010 tarihinde yapılmış olan 2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans'a girilmiş ve ortaöğretim mezunları için KPSSP94, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için ise KPSSP3 puanının alınmış olması gerekiyor ![]() Adaylar tercihlerini 12-15 Aralık 2011 tarihleri arasında, kılavuzda belirtilen kurallara göre, internet üzerinden TC Kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacak ![]() Adaylar kılavuzda yer alan sözleşmeli pozisyonlardan en fazla 30 tercih yapabilecek ![]() ![]() ![]() (A ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|