![]() |
Aşkı Sende Buldum - Cathy Maxwell |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Aşkı Sende Buldum - Cathy MaxwellAşkı Sende Buldum - Cathy Maxwell · Pegasu Yayıncılık · Basım Tarihi : 10 - 2010 · ISBN : 978-605-4263-90-5 · Sayfa Sayısı : 320 · Çevirmen : Eda Aksan · Etiket Fiyatı : 20 ![]() - Kİtap Hakkında - Asi bir genç kız onuru için savaşan bir adam ve beklenmedik bir aşk ![]() ![]() ![]() İskoç savaşçı Gordon Lachlan bütün ömrünü İngilizlerle şiddetli bir şekilde savaşarak geçirmiştir ![]() ![]() ![]() Ancak Lachlan kaçırdığı kadının uysal bir hanımefendi olmadığını görünce şaşıracaktır ![]() ![]() “Yetenekli hikâyeci Maxwell olağanüstü karakterleri nefis duygusal ve büyüleyici bir romansta bir araya getiriyor ![]() ![]() Kathe Robin Romantic Times “Maxwell kesinlikle yükselen bir yıldız ![]() ![]() Amazon ![]() “Maxwell unutulmaz hikâyeler yaratabilmek için mizahı ve titizlikle yaratılmış karakterleri harmanlıyor ![]() Publishers Weekly “Karakterleri sayfalarda hayat buluyor ![]() Columbus Dispatch Alıntıdır
![]() |
![]() |
Cevap : Aşkı Sende Buldum - Cathy Maxwell |
![]() |
![]() |
#2 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Aşkı Sende Buldum - Cathy Maxwelltesekkurler |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |