Bezelyeli Makarna |
06-03-2010 | #1 |
Şengül Şirin
|
Bezelyeli MakarnaBezelyeli Makarna mallzemeler, 2 su bardağı bezelye 1 paket fiyonk makarna 2 yemek zeytinyağı Damak tadınıza göre tuz, karabiber Hazırlanışı, Orta boy bir tencerenin yarısına kadar su doldurup kaynamaya bırakın Kaynayan suya bezelyeleri ekleyip yumuşayıncaya kadar haşlayın Haşlanan bezelyeyi süzün Makarnayı paketin üzerindeki süreye göre haşlayın Haşlanan makarnayı süzün Orta derinlikte bir tavaya zeytinyağını alıp kızdırın Üzerine haşlanmış bezelyeyi ilave edip 2-3 dakika kavurun Makarnayı tavaya ekleyip karıştırarak 1 dakika daha kavurun Tuz ve karabiberini ekleyip karıştırdıktan sonra tavayı ocaktan indirin Sıcak ya da soğuk servis yapın Afiyet olsun
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|