Nuray Sayarı Aralık 2012 Kova Burcu Yorumu |
11-30-2012 | #1 |
Şengül Şirin
|
Nuray Sayarı Aralık 2012 Kova Burcu YorumuNuray Sayarı Aralık 2012 Kova Burcu Yorumu Son iki senenin en sosyal dönemlerinden biri başlıyor Aralık ayı ortasına dek sık sık kalabalık ortamlarda bulunabilirsiniz Arkadaşlar dernek kulüp gibi topluluklar hayatınızda önem kazanıyor Arkadaş ya da bir grupla aranızda bastırılmış problemler varsa yüzleşecek ama bir çözüm arayacaksınız Aşk hayatınız açısından güzel bir dönemdesiniz ancak eskiden bağlantınız olan veya eskiden tanışmış olduğunuz kişilerle ilişkileriniz devam edecek Bu dönemde yeni tanışacağınız kişilerle ilişkiniz kalıcı olmayabilir Devam eden ilişkinizin fiziksel yönü ön planda olacak Yine uzaklara gitmek Dünya’daki değişik felsefeleri keşfetmek arkadaşlık kurmak ve yabancılarla iş yapmak için tüm fırsatlar kapınıza geliyor Aynı zamanda kitleler tarafından tanınma kişisel gelişiminizi artırma çalışmaları için de oldukça uygun bir döneme giriyorsunuz Tüm bu konularda hangisi size daha yakın geliyorsa bu ay o konuda adım atın Tohumların büyümesine şahit olacaksınız… Yine bu ay içinize dönün ve kendinize biraz kulak verin Dış dünyada gerçekleşen olaylar sizin iç dünyanızın bir yansıması Birkaç hafta boyunca kuracağınız planları hazırlıklarınızı gizli tutmaya çalışın Sosyal yardım faaliyetleri yardım amaçlı çalışmalara bu ay zaman ayırabilir böylece kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz Kontrol edemediğiniz konularla ilgili işi zamana bırakın Fayda var derim
Görünüm Modları |
|