![]() |
Teneke Yüreğimden- Gül Yürekli Nebime |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Teneke Yüreğimden- Gül Yürekli NebimeTeneke yüreğimden- Gül yürekli Nebime Rahman Ve Rahim Olan Allah'ın adıyla Salât ve selam olsun sana Ey Gül yüzlü Gül Peygamberim Gül Yüzlüm ![]() ![]() ![]() Seni tanıyalı yıllar oldu belki, ama sana yazabilme cesaretini şimdi bulabildim ![]() Nasıl başlasam bilemiyorum ![]() ![]() Ellerim taş kesilmiş ![]() Bedenim tutsak Efendim ![]() ![]() Kalbimin çekirdeğinde inceden bir sızı; bu sızı Senden Efendim, Sensizlikle imtihan olma korkusundan ![]() (Rabbim Sensizlikle imtihan etmesin beni, "bizi") Kırık dökük, kirli paslı bir gönül taşıyorum ve o kırık dökük, kirli paslı gönlümle sesleniyorum Sana ![]() Kırık dökük, kirli paslı bir gönül taşıyorsam bile, Gönlümün en temiz yerini sana ayırdım Efendim ![]() İsterdimki gönlümün bütün odaları tertemiz olsun Senin Sevginle, Senin nurunla dolu olsun ![]() ![]() ![]() ![]() Can Efendim Sana karşı çok mahcubum ![]() Doğru düzgün tanıyamadım Seni ![]() ![]() ![]() Herşeyin başı Seni sevmektir, aşkınla yanıp tutuşmaktır ![]() ![]() Kutsal emanetin Ehl-i Beyt'ine yapışabilseydim(m)k Gönlüm (Gönüllerimiz) bugün bu hallerde olmazdı ![]() Ey Nebim ![]() ![]() ![]() ![]() Gönlümün Gülü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni anıyor yer gök,canlı cansız ne varsa Seni çağırıyor ![]() ![]() ![]() Ne olur artık Gel Ey Can ![]() ![]() ![]() ![]() Gelde gör ümmetinin halini ![]() ![]() Ya Rasulallah ancak sen kurtarabilirsin b(eni)izi bu anlamsızlaşmış kötülüklerle dolu dünyadan ![]() Gelde kurtar bu yozlaşmış düşüncelerden ![]() ![]() Gelki bu kirlenmiş gönlüm (gönüller) Nurunla yıkansın ![]() Gelki çekip gitsin Zulmet ![]() Gelki ![]() ![]() ![]() ![]() Gelki ![]() ![]() ![]() Gelki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|