![]() |
Sağlıklı Bronzlaşmanın Yolları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sağlıklı Bronzlaşmanın YollarıSağlıklı bronzlaşmanın yolları SPF ne kadar yüksek olmalı? Güneş kreminin üzerinde yazan SPF rakamı, ürünün koruma derecesini gösterir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güzel bronzlaşmak için Güneşe çıkmadan önce peeling yapmalısınız ![]() ![]() ![]() Homojen olmayan bronzluğu önleyin! Güneşten koruyucu kremler cilde iyi dağıtılmadıklarında lekeli bir bronzluk ortaya çıkabilir ![]() ![]() Güneşin cildinize verdiği Dermatologlar, retinol içeren ürünlerin güneş yüzünden oluşan cansızlık, pigment lekeleri ve DNA hasarını onardığı konusunda hemfikirler ![]() ![]() Güneş kremini ne zaman sürmeli? Çoğu güneş kremi etkisini hemen göstermez ![]() ![]() ![]() ![]() Bir dermatologun güneş sefası Cildine zarar vermeden güneşin keyfini çıkaran bir dermatolog diyor ki: Hazırlık zamanı Plaja gitmeden bir saat önce bütün vücuduma güneşten koruyucu kremimi sürüyorum ![]() ![]() ![]() Yüz için C vitamini içeren SPF 30 fak¬törlü bir ürün kullanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Kumsalda En iyi korumalardan biri gölgedir, bu yüzden şemsiyenin altında uzanmaya özen gösteriyorum ![]() ![]() Eve dönüş Duş aldıktan sonra vücuduma içinde C vitamini olan bir nemlendirici sürüyorum ![]() ![]() ![]() Kaynak: Bazaar |
![]() |
![]() |
![]() |
Sağlıklı Bronzlaşmanın Yolları |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sağlıklı Bronzlaşmanın YollarıYaz öncesi bronzlaşmak isteyenler soluğu solaryum merkezlerinde almaya başladılar ![]() Yaz gelmeden bronz bir tene sahip olmak isteyenler, solaryum merkezlerinin yolunu tutmaya başladılar ![]() ![]() Memorial Şişli Hastanesi Dermatoloji Bölümünden Uz ![]() ![]() Bronzlaşmanın geçici mutluluğu cilt hastalıkları ile son bulabilir Solaryum bir UV ışık kaynağıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Solaryuma girilmeye başlanan ilk zamanlarda ciltte görünürde herhangi bir olumsuz etki olmayabilir ![]() ![]() ![]() ![]() Güneş banyosu da cildi yaşlandırıyor Bu sene ani hava değişimleri nedeniyle bahar aylarının beklenen ölçüde yaşanamaması güneşli havalara olan özlemi de artırdı ![]() ![]() Güneş ışınları erken ve geç dönemde deri üzerinde farklı zararlı etkiler gösterir ![]() ![]() ![]() UV (ultraviyole) ışınları, ek başka bir faktör olmaksızın tek başına kanserojen etki gösterebilir ![]() ![]() ![]() Açık tenliyseniz risk artıyor Beyaz cilt tipleri UV ışınlarının zararlı etkilerini daha yoğun yaşarlar ![]() ![]() ![]() Cilt lekeleri kaçınılmaz hale gelebilir Uzun süreli ve aşırı maruziyetlerde benlerdeki şekil renk değişiklikleri ve sayılarındaki artış nedeniyle hastaların düzenli takibi gerekebilir ![]() ![]() ![]() Sağlıklı bronzlaşmanın püf noktaları Bu kadar güneşli bir ülkede yaşarken mutlaka güneşten faydalanmayı ve korunmayı öğrenmeliyiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güzel ve sağlıklı bir cilt için doğru beslenme önemli Sağlıklı bir cilt için doğru beslenme altın kuraldır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|