|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
filmin, fragmanı, race, tanıtım, yarışıdeath, ölüm |
![]() |
Ölüm Yarışı-Death Race Filmin Tanıtım Fragmanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ölüm Yarışı-Death Race Filmin Tanıtım FragmanıÖlüm Yarışı-Death Race Yapım : 2008, ABD Tür : Aksiyon / Gerilim / Macera Yönetmen : Paul W ![]() ![]() Senaryo : Paul W ![]() ![]() ![]() ![]() Oyuncular : Jason Statham, Tyrese Gibson, Ian McShane, Joan Allen, Robin Shou, Max Ryan, Jason Clarke, Natalie Martinez, Robert La Sardo, Janoya Stephens, Ruth Chiang Yapımcı : Tom Cruise, Paul W ![]() ![]() Görüntü Yönetmeni : Scott Kevan Müzik : Paul Haslinger Dağıtım : UIP Filmcilik Süre : 1 saat, 45 dk ![]() Gösterim Tarihi : 17 Ekim 2008 Özet Azılı suçlularla tıkabasa dolu bir hapishanenin yöneticileri, cezaevindeki mahkumları birbirleriyle dövüşmeye zorlayarak, bol miktarda para kazanabilecekleri, tüyler ürpertici bir çeşit gladyatör oyunu düzenlemeye karar verirler ![]() ![]() Üç şampiyonluk kazanmış otomobil yarışçısı Jensen Ames (Jason Statham), vahşi koşulların hüküm sürdüğü bu dünyada hayatta kalmayı başarma konusunda bir uzman olup çıkmıştır ![]() ![]() Öldürülmesi imkansız olarak kabul edilen mistik sürücü Frankenstein maskesini giymek zorunda bırakılan Amesın önüne, Cezaevinin despot yöneticisi (Joan Allen) tarafından iki seçenek konulur: Gladyatör oyununa katılırsa özgürlüğüne kavuşabilecek, katılmazsa hücreye kapatılıp orada çürümeye terk edilecektir ![]() Yüzü metalik bir maskeyle kapatılan Ames üç gün boyunca devam edecek son derece zorlu bir ölüm yarışında hayatta kalmaya çalışır ![]() ![]() ![]() Fragman'ı İzle Ölüm Yarışı Resimleri |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|