![]() |
Yıllar Geçse De... |
![]() |
![]() |
#1 |
bukett
|
![]() Yıllar Geçse De...1942 yılında, soğuk bir kış gününde Nazi toplama kampının içinde genç bir asker, dikenli tellerin ardından genç bir kızın geçtiğini görür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi gün, bu genç kızı yeniden görmeyi umut etmenin bile çılgınca olduğunu duşünmesine rağmen, çitin ötesine bakmaktan kendini alamaz ![]() ![]() ![]() uzattığında, kalbi birkez daha sıcak duygularla dolar ![]() Bu sahne birkaç gün boyunca tekrarlanır ![]() ![]() -Yarın bana elma getirme, burada olmayacağım ![]() ![]() O günden itibaren, kederli anlarında o tatlı kızın görüntüsü gözlerinde canlanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1957 yılında Amerika Birleşik Devletlerinde, her ikisi de göçmen olan, fakat birbirlerini tanımayan iki yetişkin, arkadaşları aracılığı ile tanışırlar ![]() -Savaş sırasında neredeydiniz? diye sorar kadın ![]() -Almanya da bir toplama kampındaydım diye yanıtlar adam ![]() Kadın tatlı bir tebessümle bir an uzaklara dalar ve daha sonra; -Toplama kampındaki bir gence, elma attığımı anımsıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam şaşkınlıkla sorar; Bir gün o genç sana "Artık elma getirme, çünki başka bir kampa gönderiliyorum" dedi mi? Kadın iyice şaşırmış bir ses tonu ile: -Evet ![]() ![]() Adam kadının gözlerinin içine bakarak; O genç asker bendim ![]() ![]() 1996 Yılında Sevgililer Gününde, Oprah Vintfrey televizyon şovunun çekimlerinde, aynı adam kırk yıllık eşine duyduğu sevgiyi bir kez daha milyonlar önünde anlattı ![]()
![]() |
Cevap : Yıllar Geçse De... |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Yıllar Geçse De...![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|