Armut Püresi Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Armut Püresi Tarifi



Armut Püresi Tarifi

Armutların kabuklarını soyup, dörde bölün, ortalarını temizleyin ve içine renklerinin kararmasını önlemek için 2 yemek kaşığı limon suyu karıştırılmış soğuk su konulmuş kasenin içine dilimleyin Bir tencerenin dibini yağlayın Armutların suyunu süzüp 2 yemek kaşığı su ile bu tencereye koyun Kapağını örtüp armutlar suyunu salana dek hafif ateşte pişirin Kapağını açın ve armutlar yumuşayana dek ve su buharlaşana dek pişirmenizi sürdürün Tahta bir kaşıkla ezerek püre haline getirin Dilediğiniz kadar şeker katın

Not: Bu püreyi tatlılarınızda kullanabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.