Armut Püresi Tarifi |
10-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Armut Püresi TarifiArmut Püresi Tarifi Armutların kabuklarını soyup, dörde bölün, ortalarını temizleyin ve içine renklerinin kararmasını önlemek için 2 yemek kaşığı limon suyu karıştırılmış soğuk su konulmuş kasenin içine dilimleyin Bir tencerenin dibini yağlayın Armutların suyunu süzüp 2 yemek kaşığı su ile bu tencereye koyun Kapağını örtüp armutlar suyunu salana dek hafif ateşte pişirin Kapağını açın ve armutlar yumuşayana dek ve su buharlaşana dek pişirmenizi sürdürün Tahta bir kaşıkla ezerek püre haline getirin Dilediğiniz kadar şeker katın Not: Bu püreyi tatlılarınızda kullanabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|