![]() |
Elmalı Muhallebi Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elmalı Muhallebi TarifiElmalı Muhallebi Tarifi Malzeme: 4 adet kırmızı elma 1 litre vişne suyu 1 çorba kaşığı Bizim Mutfak Mısır Nişastası 2 çorba kaşığı toz şeker 1 litre süt 3/4 su bardağı Bizim Mutfak Un 2 çorba kaşığı Bizim Mutfak Pirinç Unu 10 adet hazır beze 15 gr Teremyağ Elmaların kabuklarını soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Elmalı Muhallebi Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elmalı Muhallebi Tarifi3 elma 4 yemek kaşığı toz şeker 1 çay bardağı ceviz içi 1 tatlı kaşığı tarçın Muhallebi için: 5 su bardağı süt 1 su bardağı toz şeker 4 yemek kaşığı un 1 paket vanilya Elmaların kabuklarını soyun ve rendeleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|