![]() |
Siz Olsaydınız |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Siz Olsaydınızİkiz çocuklarınız olsa ve geceleyin evinize bir hırsız girse ![]() ![]() Karşınızda at suratlı bir hırsızı görseniz ![]() Bir anne olarak ne yapardınız? *** a) "Hoş geldiniz hırsız bey! Buyurun birisi sizin olsun, bizde nasılsa iki tane var" deyip, hırsıza kahve yapardım ![]() b) Hırsızla hiç muhatap olmadan, "Aman canım birini kurtardığıma şükredeyim" diyerek, hırsızın gitmesini beklerdim ![]() c) Annelik duygumla çığlığı basar ve canım pahasına yavrumu kurtarırdım ![]() *** Gelelim meselenin baba kısmına ![]() İkiz çocuklarınız olsa ve geceleyin eve bir hırsız girse ![]() ![]() ![]() ![]() Uyansanız ![]() ![]() Ve karınız elindeki tornavidayı size uzatsa ![]() ![]() ![]() Bir baba olarak ne yapardınız? *** a) "Zaten ikisine zor bakıyorduk, birini al da git kardeşim" diyerek, tornavidayi mutfağa koyardım ![]() b) "Sen beni bir bebek için katil etmek mi istiyorsun?" diyerek, karıma tokat atardım, tornavidayı camdan atardım ![]() c) Bebeğimi kurtarmak için, can havliyle gücümü de kullanırdım, elimdeki tornavidayı da ![]() ![]() ![]() Odanın içinde yaralı olarak yatan hırsızın değil, korkularına yenik düşen bebeğimin başına koşardım ![]() ![]() *** Yukarıda yazdığım meselenin, hiçbir davayla ilgisi yoktur ![]() Yoksa, süren davalar üzerine yorum yapmak, ne haddimiz, ne hakkımız ![]() Bunun adına "adaleti etkilemek" deniyor ![]() ![]() Benimki sadece merak ![]() Hırsızların cirit attığı bir memlekette ![]() ![]() ![]() Hakkı Yalçın
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|