Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz... |
01-30-2008 | #106 |
zeynoo
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...bir sancı içimde nefes almak istiyorum bana nolur gücenme bırak beni kendi halimeee hiç anlayamadın aşka emir verilmez anlatamadım gün doğdu yıldızım oldu onu senle paylaşamadım çok yalnızım |
01-30-2008 | #107 |
zeynoo
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...susarımm sözünü tutarım nefesinle hayat bulurum söz buyur sana kul olur bu can bin de bin kere ölür git deme kurban olurum senle yaşadım son bulurum yıllarım zindanım olur sensiz zarar ziyan olurum |
01-30-2008 | #108 |
zeynoo
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...bir gün anlayacaksın neden sessizce gittiğimi senden vazgeçmek uğruna nasıl bir savaş verdiğimi mevsim kış olur hani bir yudum güneş bulamazsın sonsuz uçurumlardaki çiçeklere dokunmazsın her sabah bir sayfa daha eksilip gidiyor ömrümden gönlümün yıkıntılarında can çekişiyor umutlarım |
01-30-2008 | #109 |
gülgüzeli
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Aşığınım yanında olamasam da, aşığınım sana dokunamasam da ,sonsuza dek aşığınım
01-30-2008 | #110 |
bbk
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...sen gelmez olduuunn sen gelmez olduunn sen gelmez olduuunnn yariimm gözlerim yolda beklerim halaa sen gelmez olduunn
01-31-2008 | #111 |
gülgüzeli
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Senden ayrı günlerimi sana nasıl anlatsam ki Mevsimsiz çiçekler gibi yarım kaldım inan ki Sensizliğin acısını sen nerden bileceksin Sen hiç sensiz kalmadın ki mevsimleri saymadın ki Yıllar varki ben böyle bekliyorum özleminle Anıların umutların kaldı bende anlasana anlasana! |
02-03-2008 | #112 |
zeynoo
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...her rüyada şiir gibi gözlerin beni yakar küllerimi savurur gece gündüz uyanmadan beklerim emanettir kokun bi gülde durur bitmeden bu rüya ölsem yüreğim avuçlarında uyandırmasa yok olup bitsem dudaklarında getireceğim inan güneşi akşamlarına uyandırmasa asılı kalsa gözyaşlarında |
02-03-2008 | #113 |
black_R-O-S-E
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...herkez aaynı hayatta kendini bişey sanma ne kadar çok bilirsen o kadar bela başa sen bilirsin aslında aklımdan geçenleri zaman herşeyi çözer şu beklemek olmasa gözlerimi açsam da sen çıksan karşıma gel beni azat et kayboldum karanlıkta ben bizi unutmam gitmek yakışmaz bana yolcuyuz hayatta sen gel otur yanıma
02-04-2008 | #114 |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...How Do You Want It -2pac & KC JoJo- :D |
02-05-2008 | #115 |
gülgüzeli
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Kim derdiki seninle birgün ayrılacağız geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdiki birtanem gün gelip bıkacağız ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz hani verdiğin sözler hani ellerin nerde hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerde hani sen hep benim din şimdi nerdesin nerde |
02-05-2008 | #116 |
zeynoo
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...bu sabah erken uyandım keyifsizim giyinip süslenmeye isteksizim kime süsleneyimki bir sevgilim bile yok çok derdim var çoookkk2525 |
02-05-2008 | #117 |
JOKER
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Şimdi sen gidiyorsunya herkes sana benzeyecek
02-05-2008 | #118 |
gülgüzeli
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Hani ıssız bir yoldan geçerken hani bi korku duyar da insan hani bir şarkı söyler içinden işte öyle birşey hani eski bir resme bakarken hani yılları sayarda insan hani gözleri dolar ya birden işte öyle birşey |
02-06-2008 | #119 |
gülgüzeli
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Bu şehrin ışıkları bir yanar bir de söner Gece sisi gündüz dumanı tüter Bir kalbim var hiç ona benzemez Yanar sönmeyen ateş ama tütemez Bilir misin bu şehirde sana aşık biri var biri var Gözünde yaş ve kalbinde inceden bir sızı var sızı var Sana adanmış hayatı umurunda olmasada Bu şehirde sana aşık sana tapan biri var |
02-07-2008 | #120 |
gülgüzeli
|
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...sen giderken karanfiller sıralıydı içlerinden biri var ki benim gibi yaralıydı |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|