![]() |
Cevap : Hergün Bir Dua |
![]() |
![]() |
#436 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaLailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver ![]() Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç ![]() Benim günahım varsada senin gibi halikim var ![]() ![]() İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir ![]() ![]() ![]() Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana ![]() Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah ![]() Cuma gibi günümüz var ![]() ![]() ![]() ![]() Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed ![]() Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat ![]() Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm ![]() ![]() Bugün Cuma günüdür ![]() ![]() ![]() Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek ![]() ![]() Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana ![]() ![]() Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle ![]() Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle ![]() Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim ![]() Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet ![]() Ya Celil, etme zelil, gönder delil ![]() ![]() Allahım senden başka kimsemiz yoktur ![]() ![]() Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana ![]() Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle ![]() İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim ![]() Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya ![]() Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile ![]() Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme ![]() Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir ![]() Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle ![]() Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah ![]() ![]() Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım ![]() Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi ![]() Amin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaHZ ![]() Ey Allah 'ım! Ben senden hayrın tamamını, şu anda olanını, geleceğini, bildiğimi ve bilmediğimi talep ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 16 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaEy kapalı kapıları açıcı, ey hasta kalplere merhem, kerem saçıcı! İmanımızı sakla ve bizi nefsimizin şerrine koyma, bırakma Ya Rabbi! Aşk nurunla nefisimizi cilalandır, cemâlinin aksiyle gönlümüzü doldur ![]() Ken’an er-Rifâi Hazretlerinin Münâcâtından |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaAllah’ım vücut karanlığımıza mağfiret güneşinin ziyalarını saç ![]() ![]() ![]() Ahmed er-Rifâi Hazretlerinin Duası |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaAllah’ım! Ben gerçekten nefsime çok zulmettim, günahları ancak Sen bağışlarsın, beni katından bir mağfiret ile bağışla, bana merhamet et, şüphesiz Sen çok bağışlayansın, çok merhametli olansın ![]() Tirmizî, De’avât, 98 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaBakara Sûresi 128- Ey bizim Yüce Rabbimiz! Bizi, yalnız Sana boyun eğen müslüman kıl ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaEy kalpleri halden hale değiştiren Allah'ım, benim kalbimi dinin üzere daim ve sabit kıl! Tirmizî, Kader 7 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaAllah’ım! Seni anmak, sana şükretmek, sana güzelce kulluk etmekte bana yardım et ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaAllah'ım! Bize verdiklerini sevdirerek ilahi hükümleri kolaylaştır ![]() ![]() ![]() Ahmed er-Rifâi Hz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaBismillahirrahmanirrahim ![]() Ya Rabbi! Huzuruna ulaşan ve en güzeliyle kabul ettiğin dualar hürmetine; şu aciz, şu biçare şu günahkar dillerinde Sana yönelttiği duaları kabul buyur en güzeliyle , Ya Rabbi! Huzuruna gelecek yüzümüz yok biliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|