![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() :) Ben sana hiç kıyamam ama beynen geçekleşen psikollojik bir ölüm nasıl olur? Çalışmayan bir buzdolabına ne dersin suskun? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
suskun
|
![]() :))olur arkadaşım ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
bessraa
|
![]() suskunn naparımm agzını iplle bagllarr tenha bi yere götürür sni bıraqırım yallnıssllıqlla bash basha kall :)) canice fikirllerimm yoq snn ichin :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Bu kadar iyi niyetli olduğun için ben de seni bol timsahlı karanlık bir gölün kıyısına bırakayım bessraa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
suskun
|
![]() İsimsiz karanlık bende seni karanlık bir odaya koyarım gözleri bağlı koyarım müziğide son ses açarım:))Ancak bukadar acımasız olabiliyorum:( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
bessraa
|
![]() suskunu ölldürmeq gene bna gelldii ewine otomatiq kilith yaptırır gisslli gisslli ewine girerimm weee biigüünn gece yataına yatarken yataının alltını ciwillerlle dolldurmush ollurumm zzuuhhaaa :S:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Ben ikinizi bir öldüreyim o zaman ama aklınızda bulunsun, karanlıktan korkmam ![]() ![]() İkinizi aslanlarla dolu yüksekçe bir kafesin tepesine tek bir iple ayaklarınızdan bağlarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diyeceğim ama diyemiyorum, kendim gireyim bari kafese ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
bessraa
|
![]() :))) biss 3müss girseq ii olucaq gallibaa:)) 2nise kafese tıqarr kacharımm bndee anahtar bndee yupppii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Yedek anahtarı unuttum canım, eminim suskun'dan ağırımdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Eee, tüm bunların üzerine sizi bağladığım dişçi koltuğundan çözeyim de gitmenize izin vereyim bari :)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
suskun
|
![]() Bu seferde ben seni sessiz karanlık kimsenin olmadığı ıssız bir adaya götürürdüm,Ellerini bağlardım,yanına da su ve en sevdiğin yiyecekleri bırakırdım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
tatia27
|
![]() burcuyu en iyisi kamyonun altına atmak kaç kere denedim ölmüyo bi türlü
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Bir melek olduğun için seni melekler şehri Atlantis'e bırakayım tatia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|