![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
suskun
|
![]() Çocuğumu alırdım çünkü annelik bambaşka birşey diye düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() peki sen bir adaya düşsen sevdiğinle yanında sadece sana yetecek kadar su kalmış olsa ve sevdiğinde çok susasa sevdiğinemi verirsin senmi içersin ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
speed
|
![]() aşkıma verirdim hayat kaynağıma ![]() ![]() sevgilinin bir gözü kör olsa sen bir gözünü ona verirmiydin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
tatia27
|
![]() vermezdim ama gözü olurdum yane hep yanında olurdum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() birlikte oldugun kişiyi aldatabilirmisin ??
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
aalperennn
|
![]() hayır Parasızlıktan sevgilini terk eder misin???????????????????:img-tomato: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Efett ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sağ elinde işaret parmaınaa diken batsa sağ elini kullanmaa devammı edersin yohsam sol elinimi kullanırsın?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Ne bıkcam yafffff ![]() ![]() ![]() ![]() Karadenizde gemilerin batsa hemen batan gemii çıkartmaamı çalışırsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
suskun
|
![]() Batan gemilerimi çağresizce çıkartmaya çalışırım tabiki:)) sevdiğini başkasıyla görsen ve sana nisbet yapsa yanına gidip bağırırmısn yoksa aman der sineyemi çekersin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ hımm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~~ ßir dostun için canını feda edeßiLir miSin ? ~~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
suskun
|
![]() Ederim ama öyle birtek kişi var zaten ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdiğin için canını feda edermsin peki? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ taßiki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~~ farz edelim ki sevgilin sokakta ߀ni sevdiğini haykır dedi ne yaparsın :) ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
suskun
|
![]() Biraz utanırım ama onu gerçekten seviyorsam yaparım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diyelim ki sevdiğin senden okulu bırakmanı istiyor ama senin son senen ve müthiş bir bölümün var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ ßirincisi ßirLikte oLduğum kimSe yok :) İkincisi ßana okulu ßırak yokSA ßeni 1 daha göremeZsin gißi manyakça ßirşey söylecek ßiri ßenimLE zaten ßirLikte oLamaz :) Üçüncüsü öyle ßirşey dediği Zaman kesinlikLe ßırakmam ! ![]() ![]() ![]() ![]() ~~ ßir gün okuLun kantinine giriyoSun ve ßirda ßakıyorsun ki Her yerde Adın yaZıLı imza oLarak Tanımadığın ßir isim :) ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
suskun
|
![]() Kimmiş yaa bu derim ve biraz araştırırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatının aşkıyla tanıştın,ilk konuşmanız ve sana ses tonunun kaba olduğunu sölüyor! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|