![]() |
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun |
![]() |
![]() |
#151 |
ysnkrks
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunKötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
ysnkrks
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunölenin arkasından ağlamaki sen öldükten sonra arkandan ağlayan bırakma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
ysnkrks
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunGeçmişini unutan geleceğini bulamaz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
ysnkrks
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunKahpelik gizli yapılır gizli kalmaz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
ysnkrks
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunSonunu düşünen kahraman olamaz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
ysnkrks
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunBiz ölmeyi çoktan göze aldıkta yanımızda kimleri götüreceğiz onları düşünüyoruz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
_filiz_
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunbu dünyanın cefasından sefasına sıra gelmez, gafil olma ilme çalış giden günler geri gelmez ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
_filiz_
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunönemli olan bir dost uğurana ölmek değil , uğruna ölünebilcek dost bulmak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunSanırım içmek;hergün tekrarlanabilen ve ertesi gün hayata dönülebilen bir intihar biçimidir ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsuneğer bir gün o,sevdiğin yağmur insafsızca seni ıslatırsa bilki ben sana ağlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunBu gece bir yıldız tut,ben bu yıldız kadar uzağında olsam bile,sewgim heran yanıbaşında! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
1die
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunBu aşk bu kadar kolay bitermi sandın Yinede sen bilirsin Kopanlar seninle kalsın
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
_filiz_
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunÖnemli olan bir dost uğurana ölmek değil , uğruna ölünebilcek dost bulmak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunHerkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunSevseydi hic gidermiydi beni böyle üzermiydi bana ondan bahsetmeyin |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|