Sonunda Aya da Gittik |
05-07-2007 | #1 |
90burcu
|
Sonunda Aya da GittikTürk astronotlar Houston(Hüseyin) ve Apollo’nun(Abdullah) ay yolculuğundan kısa kesitler… - Houston - Efendim abi… - Aya inmek üzereyiz… - Hadi hayırlısı… - Kraterli olandı di mi ay? **** - Houston… - Evet Apollo, ay yürüyüşünüz bitti mi? - Bitti bitmesine de bu Ayı Cemal tutturdu gelmişken Amerikan bayrağını sökelim, bizimkini koyalım diye, onu ararken kaybolduk, az daha oksijenimiz bitiyordu - Buldunuz mu bari? - Bulduk ama sökemedik, nasıl dikmişlerse gavurlar… Cemal yarın ay aracıyla üzerinden geçmeyi deneyecek… - Helal olsun aslanlar… Size güveniyoruz… **** - Houston… - Apollo? - Ya bu Cemal Fener bayrağı getirmiş yanında, aya onu da dikmek istiyor, yere de topladığımız taşlardan “Efsane geri döndü” yazdı… Ben hayatta terk etmem burayı o bayrak buradayken… Bir cim bom bayrağı yollayın hemen… - Merak etme Apollo, biliyordum ben o hoşafın böyle bişiy yapacağını… Acil oksijen depolarının olduğu yere bakarsan göreceksin ki oksijen tüpleri orada yok… niye? Çünkü kardeşin oraya anlı şanlı dev bir GS bayrağı koydu - Hehe büyüksün Houston… seni seviyorum… Yenilse de yense de… **** - Houston - Nedir? - Abi ben çok sıkıldım burada, şu dönüş tarihini öne alalım diyecektim… - Olur mu, daha Satürn’e gidip örnek alacaksınız! - Abi ben hep örnek almışımdır Satürn’ü zaten, bi an önce dönelim… diyorum - Ya Apollo, bak sinirimi bozma, kitlerim kumanda aletlerinizi buradan, bi daha dönmek nasip olmaz!!! - Ama abi ya… - Sus sus ! **** - Apollo! - Buyur Houstoncuğum - Venüs’ten taş örneklerini aldınız mı? - Aldık aldık, bi sürü taşımız oldu, şimdi dönmek üzere yola çıktık, 24 saatte yörüngeye gireriz - Çok iyi Bilim adına önemli şeyler yaptınız - Ya bişey sorcam Houston… - Sor - Neden sadece taş toplattınız bize, o kadar böcek, çiçek vardı, bi de o tek gözlü yaratıklardan da getirseydik? - Hastir, neden söylemediniz? - Neyi abi? **** - Houston bişey sorcam, biz niye topladık bu taşdı kumdu falan, ne yapcaz ki bunları? - Bilimsel araştırmalar için, evrenin sırlarını gizlerini öğrenmek için falan, biliyorsun bunlar bi çok konuda bizleri aydınlatabilir - Yani çok önemli şeyler bunlar yani? - Evet Apollo, hadi yörüngeye girmek üzeresiniz, hazırlanın artık bu arada sen niye soruyon bunları??? - Valla Houston, ben bu örnekleri topladıktan sonra Semih Abi’ye vermiştim, gemiye koy diye, o da zannetmişki kapıya kadar götürecek, ben oradan alıp bagaja koycam, yani senin anlayacağın biz onları ayda unuttuk galiba… - Neeee? - Abi yörüngeye giriyoz, sonra konuşalım **** - Houston? - Apollo - Houston bişiy diycem ama kapatmak yok - Go ahead Apollo - Houston 10 aydır uzaydayım, burada bu kadar astronot, kozmonot arkadaşla irtibatım oldu, yeminle söylüyorum, sen hepsine beş basarsın Seni neden yer ekibine vermişler anlamış değilim - Sorma hocam, bir takım politik olaylara kurban gittik, çok büyük yanlışlar yapıldı bize… - Sen diğerlerinden farklısın, halk adamısın sen Seni seviyorum Houston… - Ben de seni Apollo… |
05-07-2007 | #2 | |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Alıntı:
Teşekkürler burcu, güzel bir paylaşım olmuş |
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|