Eurotalk Rusça Dil Eğitim Seti |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eurotalk Rusça Dil Eğitim SetiEurotalk Rusça Dil Eğitim Seti [*]RUSÇA DİL EĞİTİMİ İnteraktif Yabancı Dil Eğitim Serisi Dünya’nın En Çok Satan Yabancı Dil Eğitim Yazılımı Dünyada 3 milyon adedin üzerinde bir satış rakamı yakalamıştır! **** 2 PC CD-Rom, DVD- VideoGÖRÜN, SEÇİN, DİNLEYİN,SÖYLEYİN, İZLEYİN ÖĞRENİNTalk Now - 1 CD-Rom Yeni başlayanlar için önemli sözcükler ve ifadeler Yenilikçi ve eğlenceli öğrenme yöntemi size istediğiniz anahtar sözcükleri ve onları hatırlamak için gerek duyduğunuz yardımı sağlar Anne babanızın çocukken dili size öğretirken kullandığı tekniği kullanın Çok tekrarlayın ve dili çocukların öğrendiği gibi öğreninSeyahat edenler, tatilciler, iş adamları, öğrenciler ve aileler için ideal Özellikleri: • Konuşma kaydetme – sesinizi ana dilini konuşan kişiyle karşılaştırır • Dört test düzeyi – öğrendiklerinizi test edin, puan kazanın ve ilerlemenizi izleyin • “Akıllı” yazılım – yanlış anladığınız sözcükleri hatırlar ve zayıf noktalarınızı belirtir • Otomatik yerelleştirme – bilgi aldığınız dili seçmenize olanak verir (80’den fazla mevcuttur) • Çeşitli sözcükler – selamlama ve deyimlerden vücudun bölümlerine, sayılara ve alışverişe kadar birçok konu • Yazdırılabilir Sözlük – Renkli ResimliWorld Talk - 2CD-Rom Tüm yaşlar için orta düzey - Dinleme ve konuşma becerilerinizi geliştirin EuroTalk’un bu yeni diski sayesinde iletişim becerilerinizi geliştirin • Hızlı TV testi – bir arkadaşınızla ya da bilgisayarla yarışın • 10 adet dil oyunu - Piyango Numaraları - Ne dedin? - Cümle oluşturma - Akşam yemeği Dil becerilerini öğrenmenize, test etmenize ve uygulamanıza yardımcı olmak için diğerleri • Kayıt stüdyosu - Dili konuşmada güven kazanın Bir oyuncunun yerini alın ve kendi konuşmanızı kaydedin! • Dikte etme – dikte etme ve anlama uygulaması veren altı hikaye – tercih ettiğiniz hızda! • Yazdırılabilir çalışma kağıtları- istediğiniz yere götürebilirsiniz “ … EuroTalk ürünleri hem eğlence hem de eğitimde başarılıdır …” TALK MORE Talk More! Yeni başlayanlar ve orta seviye için Eurotalk ailesinin en son serisidir Yeni bir dili yayın kalitesinde videoları ve en son etkileşimli teknikleri kullanarak öğrenin Yolcular, tatilciler, iş adamları, öğrenciler ve aileler için ideal Özellikleri arasında yer alanlar: • 70 dakikalık yayın kalitesinde video malzemesi • Bütün cümleler ve diyaloglar anadilini konuşan kişilerce seslendirilmiştir • Konuşma kaydetme – kendi kendinize ya da bir başka öğrenciyle birlikte konuşmalarınızı kaydederek tellaffuzunuzu , anadilini konuşan konuşmacılarla karşılaştırmanızı ve diyaloglara katılmanızı sağlar • On sınav –100’den fazla soruyla öğrendiklerinizi test edin,puanlar kazanın ve gelişiminizi gözleyin • Yazdırılabilir sözlük ve çalışma kitapçığı – bölüm bölüm yazdırın ve yazdırdıklarınızı yanınızda taşıyın • Öğrenci kayıtları – birden çok kullanıcıyla beraber kullanın, puanlarınızı karşılaştırın Yer alan bölümler: - Karşılamalar - Restoranda - Telefonda - İş… ve çok daha fazlası! Ek yardım dilleri ve bonus malzemeleri ile birlikte Talk More Extras diski dahildir Sistem Gereksinimleri Windows 98/2000/ME/XP Macintosh Mac OS X 102 ya da üzeri 1024 x 768 renkli ekran, CD-ROM ya da DVD-ROM sürücü, Quicktime 6 ya da üzeri, mikrofon (önerilir)EurotaIk Interactive Dil Öğrenimi Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02092012 89,57 TL |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|