08-26-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
/-Kaç Hain Bıçak Deldi Geçti Yüreğimi-/
![](http://frmsinsi.net/images/forumsinsimages/94/26-08-2012T05-40-491aabb5_forumsinsi.net_.jpg)
Yokluğunu yaziyorum ey sevgili, satırlarıma sığmayan o lanet olasi yokluğunu![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) !
Bir elimde tükenmek bitmeyen sigaram diğer elimde seni unutturur düsüncesiyle icerek daha cok hatırladığım içkim![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) !
Neyleyim sensiz geceleri,sensiz uykuları,sensiz rüyalarımı![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Sitem kalmadı dilimde,feryadım bütün Sehri boğdu,cı
lıklarımı duymayan kalmadı ama sen yoksun![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) !
Bir şiir yazdım sevdamıza, her okudugumda bıcak saplanıyordu yüregime Yüregim sanki acıyı örtmüstü üzerine,öyle agırkı yükü gücüm yetmiyor kaldırmaya![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Bana inat kalkmıyor yüregimden![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Kader bana inat,bense kadere karşı koyuyordum ama yenilende,kaybedende sevdamız oluyordu herseferinde![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Olmuyor be mühür gözlüm sensiz beceremiyorum yaşamayı![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Acımasız kader yine susturuyordu tüm sesleri sanki dünyada yaşam durmus gibi yasaklanmıştı herşey yokluğunda![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) !
Kaç hain bıçak deldi geçti yüregimi taşıyamıyorum artık,bedenim düştü düşecek,görmüyor gözlerim,kulaklarm işitmiyor hic bir sözü![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) hicbirsey yetmiyecek ruhumu diriltmeye çünkü ben tükendim, çünkü ben bittim![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) çünkü sen yoksunn![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) !!
|
|
|