Kolay Kuru Pasta Tarifi(Milföylü)

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kolay Kuru Pasta Tarifi(Milföylü)







Malzemeler:
- 4 adet milföy hamuru
- 1 su bardağı toz şeker


Milföy hamurları iyice yumuşadığında yanyana dizin Bir merdane yardımıyla şekildeki gibi birbirlerine yapışmalarını sağlayın Üzerlerine bolca toz şeker serpin ve merdane ile üzerinden geçin Toz şekerin tam bir ölçüsü yok aslında ama bol bol serpmeniz gerekiyor; çünkü kuru pastaya tek tat veren şey toz şeker
Eğer milföy hamurlarının arasında boşluklar oluşursa elinizle birleştirebilirsiniz
Ardından hamurun her iki ucundan başlayarak eşit bir şekilde sıkı sıkı sararak ortaya kadar gelin Bir folyoya sararak veya kapalı bir kap içinde buzdolabında 1 saat kadar bekletin
Rulo halindeki hamuru buzdolabından çıkartın Yağlı kağıt serdiğiniz veya yağladığınız bir tepsiye ince ince dilimleyerek dizin Önceden ısıtılmış 200 derece frında 10-15 dakika kadar (renkleri hafif kızarıncaya dek) pişirin













Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.