Ciğerli İç Pilav Tarifi

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ciğerli İç Pilav Tarifi





Ciğerli İç Pilav Tarifi

Ciğerli İç Pilav Tarifi Resimli
Ciğerli İç Pilav Yapılışı
Ciğerli İç Pilav

Malzemeler:

2 su bardağı pirinç
3 bardak et veya tavuk suyu
3 çorba kaşığı sıvıyağ
1 orta boy soğan
1 tatlı kaşığı toz şeker
250 gr kuzu ciğeri
1 çorba kaşığı çam fıstığı
2 çorba kaşığı siyah üzüm
1 demet dereotu
1 tatlı kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı yenibahar
Karabiber tuz

soğanı pembeleştirin Üzerine çam fıstığını atın ve rengi değişene kadar kavurun Üzerine ayıklanmış yıkanmış pirinç ilave edin ve 2-3 kez karıştırarak kavrulduktan sonra sıcak et veya tavuk suyu koyun Karabiber tuz yenibahar tarçın toz şeker siyah üzüm kıyılmış dereotu ilave edip kapağını kapatın ve kısık ateşte pişirin Piştikten sonra sote edilmiş ciğeri ilave edin ve karıştırıp demlenmeye bırakın

Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.