![]() |
Aslında Erkekler Kedi Gibidir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aslında Erkekler Kedi GibidirErkekler ![]() ![]() ![]() "Erkekler ![]() ![]() bu sözü ilk anneannemden duymuştum ![]() ![]() Neden söylemişti o zamanlar hatırlamıyorum şimdi ![]() Sanırım ileriye dönük mesajlar vermeye çalışıyordu ama evde hiç kedi beslemediğimiz için ne demek istediğini pek anlamamıştım doğrusu ![]() ![]() Sonra zaman içinde evde beslemeye başlayıp bu özgürlük düşkünü hayvanları tanıdıkça daha iyi anlamaya başladım ![]() Bir de derler ki ![]() "insan hangi hayvanı seviyorsa ![]() huyu suyu da ona benzeştiği içinmiş ![]() Bu sözü kendime uyguladığımda ne kadar doğru olduğunu anladım ![]() Ben bir kedi sever olarak ![]() karakterimde onlara benziyor ![]() Ama bir yandan da unutmamak gerekiyor tüm kedi davranışları insanlar gibi farklılık gösterebiliyor ![]() Benim bahsettiğim genel kedi karakteri ![]() Şimdi bu genel saptamalar içinde ![]() erkekler neden kedi gibidir acaba? Bir inceleyelim ![]() Gerçi beylerimiz daha ziyade aslan ![]() kartal ![]() ama kendilerine davranılmasını istedikleri veya başka bir anlatımla hoşlandıkları davranış tarzı şekli buymuş ![]() ![]() Bunu daha iyi anlamak için örnekler verelim; - ![]() devamlı okşamak gerekir ![]() - ![]() çok severler - ![]() ![]() beğenmedikleri yemeği yemezler ![]() - ![]() ![]() hemen sinirlenirler - ![]() yaptıramazsın! - ![]() ![]() - ![]() ![]() sonradan değiştirmek zordur ![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() dikkatini başka yöne kaydıracak birşeyler bulmak lazım v ![]() ![]() sevgi dolu hayatından memnun ve de tam bir ev erkeği eşe kavuşabilir ![]() Tabii bu görüşlerim genel ![]() uygulamak ve denemek sizlere kalmış ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|